Hvordan lage en CD fra en kassett

April 9

Hvordan lage en CD fra en kassett

Hver gang en lydkassett spilles, er små magnetisert partikler gned, som langsomt forringer lydkvaliteten på tape over tid. Når dataene er slitt av, er det tapt alltid. Mange mennesker har sin spesielle minner lagret på lydkassetter og har ikke satt disse innspillingene på CDer på grunn av den høye prisen at noen dataoverføring selskaper kostnad. Med utstyr som mange allerede har, men er det mulig å lage en CD fra en lydkassett nesten uten kostnad.

Instruksjoner

1Hvordan lage en CD fra en kassett

Koble lyd ut fra kassett spilleren til linje-inn innspill på datamaskinen. Hvis kassettspiller har både RCA- og hodetelefonkontakter, bruk RCA-kontakter for bedre lydkvalitet. De fleste lydkort i datamaskinen har Fargekodede kontakter; linje-inn innspill vil være lys blå.

2 Kjør Audacity. Klikk "Rediger"; Klikk "Innstillinger". Klikk kategorien "Kvalitet", og kontroller at den standard samplingsfrekvens er satt til 44100 Hz og at prøven standardformatet er satt til 16-biters. Velg kategorien "Filformater", og kontroller at ukomprimert eksportformatet er satt til WAV (Microsoft 16-bits PCM). Disse innstillingene vil gjøre resulterende opptakene direkte kompatibel med CD audio format.

3 Klikk den røde "Record"-knappen i Audacity, og spille din kassett. Hvis utstyret er koblet riktig, du vil høre musikken gjennom datamaskinens høyttalere eller vil se nivåmålerne i Audacity flimmer. Hvis nivåmålerne er konsekvent maxing ut, redusere volumet av kassettspiller.

4 Tillate registrering å fortsette til hele siden av kassetten er ferdig. Klikk den gule "Stop" knappen i Audacity. Du vil sitte igjen med en enkelt stor lydopptak.

5 Klikk på "Vis"; så hold musen over "Angi utvalg Format." At "cdda min:sec:frames 75 fps" er valgt.

6 Klikk "Rediger"; så hold musen over "Snap-To." Kontroller at "Fest på" er valgt.

7Hvordan lage en CD fra en kassett

Spill dine lydspor. Når du når slutten av en sang, stoppe avspillingen. Klikk der innspillingen har stoppet. Dette vil plassere en vertikal linje under markøren.

8Hvordan lage en CD fra en kassett

Klikk "Rediger". Hold musen over "Velg", og klikk på "Markør til slutt." Klikk "Rediger" igjen og klikk "Split." Dette vil dele innspillingen i to filer. Først vil være ferdig første sporet, og andre vil være alt som gjenstår fra opprinnelige innspillingen. Gjenta trinn 7 og 8 for hver sang.

9 Klikk på det første sporet. Klikk "Fil"; Klikk deretter "Eksporter som Wav." Gi filen et logisk navn som angir spor rekkefølgen, for eksempel "MyFavoriteTape01." Gjør dette for hver av sporene som du har opprettet, forsikrer at alle sporene er lagret i samme mappe. Din full kassett er nå støttet opp og klar å bli brent på en CD.

10 Åpne iTunes. Klikk "Fil"; Klikk deretter "Ny spilleliste." Gi denne spillelisten et navn som "Min CD." Nå vil du se denne spillelisten til venstre på skjermen.

11 Bla til mappen der opptakene lagres. Dra hvert av disse innspillingene til iTunes, slippe dem på nye spillelisten. Når du har gjort dette, klikk på spillelisten. Du skal nå se alle dine spornavn i primære iTunes-vinduet.

12 Sett inn en tom skrivbar CD i datamaskinen. Klikk "Fil"; Klikk "Burn spilleliste platen." CD begynner å brenne. Når den er fullført, får du en fullstendig kopi av den opprinnelige kassetten. Hvis du tar vare på CD, bør det vare i mange tiår framover.

Tips og advarsler

  • Alltid overføre opptakene dine med beste lyd kabelen som du har råd. Bedre kabler kan gjøre en betydelig forskjell i lydkvalitet. For å sikre at sikkerhetskopien står testen av tid, brenne to eksemplarer av CD. Spille en og lagre den andre på et trygt sted. Siden du allerede bruker iTunes til å brenne CD, ikke glem å konvertere opptaket til MP3 å spille på iPod eller andre MP3-spiller.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com