Feilsøke en Philips DVD-spiller

January 4

Feilsøke en Philips DVD-spiller

Alle DVD-spillere kjører på de samme grunnleggende komponentene. Den optiske stasjonen leser og dekrypterer data skrevet i DVD-format. Denne informasjonen overføres til en mottaker som en TV eller datamaskin. Selvfølgelig, det er mye mer komplisert enn det, men feil i DVD-spillere er forutsigbar. Med det i tankene, kan du bruke noen skritt for å feilsøke problemer med Phillips spilleren og forhåpentligvis unngå behovet for en ny.

Instruksjoner

• Koble enheten fra stikkontakten. Vent 30 sekunder og deretter koble den tilbake til stikkontakten. Trykk på "På"-knappen på spilleren. Hvis spilleren ikke kommer på, koble den igjen og prøve en annen stikkontakt. Hvis enheten fungerer, er det et problem med stikkontakten. Hvis ikke, kan problemet være ledningen eller motor på spilleren.

• Sjekk manualen som fulgte med TVEN til å bestemme riktig kanal video feed. Setter du TVEN denne kanalen. Sett en plate i spilleren. Hvis du har en plate i men ikke noe bilde på TV, Bruk fjernkontrollen for å skifte kanal på TV til du ser film avspilling.

• Koble kablene fra DVD-spilleren til TV. Koble kablene og setter en plate i spilleren. Hvis du ser filmen, en kabel kobler var løs.

• Koble kablene fra baksiden av DVD-spilleren, og installer dem deretter på nytt. Hvis skjermen på maskinen, var kablene til spilleren løs.

• Fjerne batteriene fra baksiden av fjernkontrollen. Sett nye batterier i fjernkontrollen. Kontroller at noe blokkerer sensoren foran på DVD-spilleren. Dette vil hindre at fjernkontrollen fungerer.

• Ta disken ut av spilleren, og sett inn en annen. Hvis den andre disken spiller, er problemet med platen.

• Koble enheten fra stikkontakten. Kjøre en liten flat-skrutrekker rundt kanten av døren for å se det noe forårsaker det å holde seg. Om nødvendig kan du bruke driver å forsiktig lirke døren åpen. Rengjør døren med en klut og alkohol. Koble enheten til veggkontakten. Hvis døren åpnes og lukkes normalt, var noe bare forårsaker det å holde. Hvis ikke, motoren kan være feil.

• Tørk DVD-platen med en myk, lofri klut. Sett inn disketten og se hvis spilleren leser den. Sett den samme platen i en annen spiller. Hvis platen spilles av, sette den tilbake i enheten med problemer. Trykk på menutasten på spilleren og se etter spor som indikerer et problem, område koden eller passordet. Hvis du ser ikke noe men spilleren vil ikke lese alle diskett, mislyktes optiske stasjonen eller motor sannsynlig.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com