Tips og triks for HTC Touch Pro2

January 14

Bli kjent med HTC Touch Pro2 spesifikasjoner og funksjoner vil lære deg noen tips og triks om hvordan du får mest ut av smarttelefonen. Utgitt i 2009, inngår den Touch Pro2 i selskapets omfattende linje av smartphones som kommer med en rekke funksjoner, inkludert flere-nettverksfunksjoner og et GPS-system.

Minne Tips

Hvis den Touch Pro2 288 MB innebygd minne er ikke nok, telefonen kommer med et Secure Digital-kortspor som forenkler tilleggsminne. SD hukommelse kortene kommer i en rekke kapasiteter, inkludert 2, 4 og 8 GB. Med tilleggsminne blir det mer plass til innhold, for eksempel musikk, kontakter, bilder og programmer. Det er en god idé å komme inn i vanen med å sjekke telefonen jevnlig å sikre at du ikke lagrer filer eller programmer du ikke lenger ønsker eller bruke.

Tilkobling Tips

Utstyrt med Bluetooth trådløsteknologi, HTC Touch Pro2 gir deg flere profiler eller moduser, slik som hodetelefoner (HSP), objekt trykk (OPP), håndfri (HFP) og telefonlisten tilgang (PBA). HSP profilen gir deg muligheten til å bruke en toveis trådløs hodetelefonen å ringe og motta samtaler, mens OPP profilen kan du overføre data fra Bluetooth-utstyrte enheter til en annen. Ligner HSP profilen, HFP profilen bruker Touch Pro2 høyttalertelefonen for å forenkle toveis hendene-ledig ringe og PBA profilen lar deg dele kontaktinformasjon med andre mobile enheter. For å legge til innhold og synkronisere data, kobles Touch Pro2 til en PC via en USB-kabel.

Messaging Tips

HTC Touch Pro2 er i stand til å sende tekst, bilde, stemme og video meldinger og støtter mobil e-klienter via en tilkobling til en Post Office Protocol (POP3) eller Internet Message Access Protocol (IMAP4) serveren. Telefonen gir også instant messaging støtte gjennom en Internett-tilkobling med en IM-klient, for eksempel Yahoo! eller America Online. De fleste IM leverandører tilbyr sine tjenester i forbindelse med en e-postkonto, som kan fås fra leverandørens webområde. For å aktivere mobil e-post og IM evner på telefonen, må du laste ned alle nødvendige programmer og justere innstillingene på telefonen.

Trådløst Tips

Alle leverandører av trådløse tjenester krever at du har et dataabonnement som en del av mobiltjenester når du kjøper en smarttelefon, som HTC Touch Pro2. Siden den Touch Pro2 er Wi-Fi-kompatible, kan du få tilgang til Internett når du er nær en trådløs ruter uten å bruke planen megabyte grense, slik at du slipper å kjøpe ubegrenset dataabonnement fra mobiloperatøren. Hvis du vil ha nytte av denne knep, må du tilbringer mesteparten av tiden din i et trådløst hotspot, for eksempel hjemme eller på kontoret, forutsatt at firmaet tillater for Wi-Fi tilkobling på jobben.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com