Hvordan å operere en Sanyo Eneloop

August 17

Sanyo Eneloops er oppladbare batterier som har lengre levetid spenn og holde på en lading lenger enn vanlige batterier. Eneloop batterier holde på en lading så lenge at de kommer pakket precharged så du kan bruke dem rett fra esken. Andre batterier kan ikke selges precharged fordi, når de er pakket, sendt, lagret og solgt, batteriet har allerede mistet en betydelig mengde strøm.

Instruksjoner

• Sanyo Eneloop batteriene inn enheten, for eksempel TV-fjernkontrollen, bærbar CD-spiller, MP3 spiller, trådløs video spillkontroller, musen eller tastaturet du vil bruke dem på. Se innsiden av batteridekselet med enheten for instruksjoner på hvilken retning de skal sette inn batteriene til å sikre at de fungerer riktig. Eneloop batterier er klar til bruk rett ut av emballasjen så hvis de er helt nye, du trenger ikke å belaste dem. Fortsette til fremgangsmåten hvis Sanyo Eneloop batteriene ikke er helt ny.

• Bruk batteriladeren Sanyo Eneloop for å lade Eneloop batteriene før de. Dette sikrer at batteriene er fullt ladet og klar til bruk uten å måtte skifte batteriene i enheten så raskt. For å lade batteriene, sett laderpluggen batteriet til et strømuttak og setter Eneloop negativ batterier side ned i laderen. Batteriene starter ladingen automatisk. Alt etter Sanyo tar det fra 2 til 4 timer for Eneloop batterier til å lade.

• Sett inn oppladet batterier i enheten du vil bruke. Kontroller at de er registrert på riktig måte i henhold til instruksjonene på batteridekselet på enheten. Ikke bland Eneloop batterier med andre batterier i alle enheter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com