Hvordan du slår på det Progressive Skann på min DVD-opptaker

November 5

Hvordan du slår på det Progressive Skann på min DVD-opptaker

Progressiv skanning er en teknologi som brukes i video informasjonsvisning på en skjerm eller TV. Teknologien er et steg opp fra den gamle interlaced video utfoldelse teknologien som produserte informasjonen på skjermen på en langsommere. Progressiv skanning gjør video vises jevnere og skarpere, så det er et godt valg for å angi skjermen på enheter som en DVD-opptaker. Endre innstillingen til progressiv skanning på en tar kun få sekunder, og er gjort via fjernkontrollen.

Instruksjoner

• Slå på DVD-opptakeren og fjernsynet, slik at opptakerens videosignalet vises på TV.

• Trykk på "Meny" eller "Vis"-knappen på fjernkontrollen for DVD-opptaker, så bruk det "opp" og ned-piltastene for å bla til "skjerminnstillinger" eller "visningsinnstillinger." Trykk "Enter".

• Trykk på "ned" pilen for å velge "Progressive Scan", og trykk "Enter".

• Trykk knappen "Meny" eller "Vise" en gang på noen modeller å avslutte installasjonen og fjerne innstillingsinformasjonen fra TV-skjermen.

Tips og advarsler

  • Videoformater beskrevet som "720p" betyr at videosignalet vises 720 linjer med progressiv skanning oppløsning på TV-skjermen. 720p-oppløsning kan brukes til HD-TV-apparater, selv om 1080p virkelig høyoppløsning. De fleste DVD-opptakere kan ikke produsere skanner større enn 720p. Høyere oppløsninger krever egenskapene til en Blu-Ray-opptaker, som er et steg opp i bildekvalitet over en DVD-opptaker.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com