Hva er filen forlengelsen Ppf?

September 28

Filtypen er begrepet gitt til serie som vises etter en periode i et filnavn. I noen tilfeller brukes en filtype til en rekke forskjellige filtyper, som er tilfellet med .ppf filer.

Identifikasjon

En fil med filtypen .ppf er kjent som en myk plast forhåndsinnstilte fil, en lapp fil eller en Publisher-prosjektfil.

Kilder

Myk plast forhåndsinnstilte filer brukes av Corel Paint Shop Pro, mens format filene er forbundet med rom, kopier av spill for vintage videospill systemer som kan spilles på en datamaskin som bruker emulator programvare. Et Publisher-prosjektfilen opprettes av programmet Publisher, som er produsert av Alchemy programvareutvikling.

Funksjonen

Myk plast forhåndsinnstilte filer bruker et filter i et bilde med Paint Shop Pro, gjør hva bildet som om det er støpt av plast. En lapp fil brukes til å oppdatere et spill ROM-filen, mens en Publisher-prosjektfil inneholder et dokument som har blitt oversatt fra ett språk til et annet.

Funksjoner

Publisher project-filer inneholder både det opprinnelige språket i dokumentet oversatt og andre språk i et format som kan vise språk eller begge samtidig. Alkymi Publisher og relaterte .ppf filene kan bare vises på Windows-baserte operativsystemer.

Typer spill

Spillet ROMENE som bruker .ppf inkluderer PlayStation, Nintendo 64, originale NES og Super Nintendo. Format filene opprettes vanligvis med programmene PPF Studio eller PPF-O-Matic.

Betraktninger

Fordi myk plast forhåndsinnstilte filer er nødvendig for maling butikk Pro å fungere skikkelig, aldri slette denne filtypen .ppf fra datamaskinen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com