Hvordan spare penger på en ny bilkjøp

July 6

Kjøpe en ny bil kan føles som å sette en ned betaling på et hus når du vurdere hvor mye biler kostnader i dag. Du kan sette av en ny bilkjøp fordi du er slått av ved tanken på å gjøre bilen betalinger for de neste årene. Men en kunnskapsrike shopper kan finne gode tilbud på nye biler hvis de tar seg tid til å gjøre noen undersøkelser.

Instruksjoner

• Se etter biler som interesserer deg i mer enn en bilforretning. Det kan være en betydelig forskjell i nye bilen prisene fra en forhandler til neste. Enkelte forbrukere har lagret som 34 prosent på prisen på en ny bil ved å sammenligne priser på ulike forhandlere. Dette gjelder spesielt hvis du er villig til å reise ut av ditt område for å kjøpe den nye bilen.

• Be om en bedre pris på en ny bil som interesserer deg. Mange antar forhandleren ikke vil tilby en lavere pris hvis du forhandle med ham. Ta initiativ til spør forhandleren den beste prisen han tilbyr deg å kjøpe den nye bilen. Fortell selger hvor mye du er villig til å betale for bilen.

• Se for end-of-the-års klaring tilbud på nye biler. Du kan spare penger ved å kjøpe en ny bil i de siste månedene av året. Det neste året modeller kommer på mye, slash forhandlere ofte priser på årets lager for å gjøre plass for de nyeste modellene. Ved salg er ofte annonseres på lokale TV-stasjoner.

• Kjøp en ny bil på eller nær helligdager. God bil avtaler kan ofte hadde rundt Valentinsdag, jul og andre store helligdager. Forhandlere er ofte villig til å tilby salgspriser på lange ferien helgene. Innom noen lokale forhandlere når en ferie nærmer seg for å avgjøre om de er villige til å tilby deg noen penger sparer tilbud.

• Finne den beste lån prisen for å spare penger på den nye bilen på sikt av lånet. Se i lån muligheter på din bank, credit union og forhandlere. Hvis du har utmerket kreditt, vil du kunne dra nytte av lave renter eller selv 0 prosent rente tilbys av forhandleren. Ta deg tid til å finne de laveste rentene og finansiere avgifter for din auto lån.

• Forskning bilen du vil kjøpe online. Fastslår sin gjennomsnittsprisen i detaljsalg og bruke kunnskapen for å sikre at du ikke betaler for mye for en bil. Hvis en selger prøver å selge deg en bil for mer enn det er verdt, fortelle ham at du er klar over hva klistremerket prisen skal være. Du er mindre sannsynlig å bli tatt nytte av hvis selgeren innser du vet noe om bilen og prisen du skal betale.

Tips og advarsler

  • Hvis du har dårlig kreditt, arbeid for å forbedre din kreditt og å sette til side en ned betaling før søker om en auto lån slik at du kan øke sjansene for mottak bedre vilkår på loan.Compare lån alternativer og renter ved å bruke online lån search ressurser.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com