Speedometeret på min 91 Honda vil ikke fungere

January 21

Hvis du har problemer med speedometeret på 1991 Honda, er det hvordan du kan feilsøke problemer. Vanlige problemer, for eksempel slitt speedometer kabler, fart sensoren erstatning og overføring feil kan alle få speedometeret ikke skal fungere. Det anbefales at du søke en profesjonell mekaniker å kjøretøy analyseproblemer. Du kan imidlertid bestemme og oppdage problemer i speedometeret ved fulgte en bestemt fremgangsmåte.

Instruksjoner

• Aktivere bilen og sett foten på gasspedalen. Skift til "Kjøre" og langsomt slipper foten fra brems. La bilen til fremover og lytte til "tikkende" lyder som bilen beveger seg. Sett bilen i "Park" og kontroller at det er en myk overgang når du flytter fra tannhjul. Problemer med å flytte tannhjul eller en opplyst "sjekk motor" lyset på dashbordet kan være et tegn på en slitt hastighetssensor for signalet.

• Finn hastighetssensoren bak motoren og under trans-aksel hvis bilen er front - hjulet stasjonen. Fjern elektriske slange og kontakten fra toppen av sensoren. Bruk en 10mm til 12mm pipenøkkel for å fjerne skruene. Fjerne sensoren ved å vri det før den faller. Se etter tegn på slitasje til sensoren. Erstatte sensoren hvis det er i dårlig forfatning.

• Finn hastighetssensoren bak overføring på førersiden hvis bilen er bak-hjulet stasjonen. Heve bilen på en jack og sikre en jack står under den. Finn sensoren og ta ut boltene med wrench. Kontrollere sensor og erstatte den hvis det er i dårlig forfatning.

• Fjern dekker og finne speedometeret. Smør speedometer måleren med litt olje eller WD-40 hvis det virker rusten.

• Kontakt forhandleren eller en mekaniker hvis ingen av trinnene ovenfor løser problemet.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com