Hvordan erstatte en tapt kjøretøy tittel i Alabama

July 8

Biler er tittelen og registrert én person når bilen er kjøpt. Tittelen skal følge bilen hvor det går, hvis den endres hender, og brukes som en måte å bevise bilens historie. Titler brukes også til å bevise domeneeierskap og indikerer at bilen ikke er stjålet. Noen ganger for svært gamle biler eller Overtatte biler være tittelen mangler på grunn av shoddy journalføring eller andre formildende omstendigheter. Men kan normalt lett og smertefritt få tittelen erstattet. Det er en liten avgift og noen skjemaer å fylle ut, men annet enn at du er godt å gå. Hvis du bor i Alabama og må erstatte en tittel for din bil, Følg fremgangsmåten state-spesifikke.

Instruksjoner

• Besøk nettstedet oppført i ressurser og ut av programmet for skjemaet erstatning tittel (skjemaet MVT-12-1). Har bilen om hendig (Dette inkluderer VIN nummer, merke, modell og år).

• Fyll ut skjemaet med all informasjon på bilen din. Husk å ta en legitim grunn til at som tittel. E form og en $15 kasse sjekk eller postanvisning til: Alabama Department of Revenue, motorkjøretøyer divisjon-tittelen delen, PO Box 327699, Montgomery, AL 36132-7699.

• Venter på tittelen for å komme i posten. Saken vil bli vurdert og hvis tildelt den nye tittelen kommer i posten. Men vil du motta et brev med avslag dersom saken ikke er tildelt. Deretter må du vente på nytt eller avgjøre hvis det er en enestående lien på bilen din eller ikke (brevet vil gi deg en grunn for misvisning).

Tips og advarsler

  • Jo mer informasjon du ta med den første søknaden for tittel, jo bedre. Inkluder alle tidligere leins, historie på kjøretøy og bevis av eierskap best du kan.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com