Hvordan få en anstendig datamaskin for under $50

March 5

Hvordan få en anstendig datamaskin for under $50

I denne internettverden virker det som "alle" har en datamaskin. I sannhet ikke "alle"! Eller kanskje en billig 2nd computer er hva du virkelig trenger. Når dine behov er enkle, får du en rimelig oppdatert PC for under $50.

Instruksjoner

1 Lag en liste over hva hovedbrukeren trenger å bruke datamaskinen. Listen kan inneholde ting som: skrive bokstaver, arbeider på et budsjett, gjør enkel plakater/invitasjoner/kort, se DVD-filmer, brenne musikk-CDer, spiller oppskrift CDer Advarsel: denne listen bare inneholde ting du vet du trenger det, ikke det du ønsker en dag å bruk den for.

2 Hvis barna blir de sekundære brukerne, lage en liste av behov. De vil spille på denne listen døyt ned nivået av spill. (f.eks spill som Blue ledetråder og Dora, eller spill som Zelda eller andre grafikkintensive spill.)

3 Bestemme hvilken datamaskin som vil fungere best med dine behov. Hvis du vil se filmer, trenger du en DVD-spiller. Hvis du vil spille mange grafikkintensive spill, må en kraftig grafikkontrolleren. Disse elementene er på din "ønskeliste" mer "fancy ting" vil for fremtiden og det nyere operativsystemet vil du se etter en raskere prosessor.

4 Finne sparsommelighet butikker i ditt område. (Se tips for mer info) Ring sparsommelighet butikkene for å spørre om de har datamaskiner koblet til og klar for testen. (Datamaskiner som ikke ta en betydelig lengre tid å kvalifisere seg.) Stille spørsmål om datamaskiner hvis de er villige til å svare på dem, inkludert pris. Liste over steder å besøke i preferanse.

5Hvordan få en anstendig datamaskin for under $50

Gå til sparsommelighet butikkene, teste datamaskinene. Du kan kontrollere systeminformasjonen ved å gjøre følgende:

6 Klikk på startGå til KontrollpanelFinne SYSTEM i listen (se skjermbilde 1)

7Hvordan få en anstendig datamaskin for under $50

Hvis skjermen ser slik ut nedenfor (kategorien utsikt) deretter:Klikk på ytelse og vedlikehold.

8 Når du ser skjermbildet nedenfor, klikker du ikonet. Du vil få det samme popmusikk i trinn 6.

9 sammenligne systeminformasjonen dine behov, og kjøpe en datamaskin tilsvarende!

Tips og advarsler

  • Gode steder å gå til referanse sparsommelighet butikker: 211 (united veien), også, kan du ringe 211 og be om sparsommelighet butikker i ditt område. Gule sider under god vilje og sparsommelighet.
  • Gjøre litt forskning i hva er gjeldende. Operativsystemer som er gjeldende er Vinduer XP og Vista, men eldre versjoner kan fungere fint for dine behov. Pentium 4-prosessoren er gjeldende, som er en harddisk i nabolaget til 40-80 GB. RAM skal være ikke mindre enn 256, men kan oppgraderes lett.
  • Hvis du får en datamaskin som ikke har Microsoft Office installert, ringe Microsoft, gi dem informasjonen fra datamaskinen, og de kan du laster ned ble en gratis kopi hvis viser at datamaskinen opprinnelig sendt fra produsenten med en kopi av office installert. MS office gir deg mange produkter til å arbeide med.
  • Verste fall hvis du bruke $50 på en datamaskin, og det er ikke datamaskinen drømmene dine, men det er funksjonelt, det kan fortsatt være $50 godt brukt! Det er et spørsmål om preferanser. Og det kan være en stor ting for de som ikke har en.
  • Ikke start på bonde butikker. De gode avtalene skal ikke finnes på bonde butikker. Du kan prøve, men donert datamaskiner vil koste mindre enn pantsatte seg.
  • Hvis du vet du vil ha en fremtidig behov, kan du ringe en teknologisk person, for eksempel en venn eller en databutikk, for å finne ut om en slags datamaskin kan oppgraderes til noe en dag. "Kan min 386 PC installeres med en DVD skribent?" Disse er viktige spørsmål å stille forhånd!

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com