Hvor å strømmen Pandora på Tuner2

June 5

Pandora er en skreddersydde Internett radiostasjon designet for å imøtekomme til din personlige smak og preferanser. Du starter en Pandora-stasjon ved å angi en kunstner eller en sangtittel i en dialogboks. Pandora, som har en omfattende database av musikk, brukes oppføringen kompilere og spille en liste med sanger som passer din smak. 2, er derimot, en HD-radio app kan du vert og strømmen din radiostasjon på et skrivebord, en iPhone, iPad og andre mobile enheter.

Instruksjoner

1 Åpne en konto på Pandora internettradio. Registrering hos Pandora er gratis og krever at du oppgir navn, e-postadresse, fødselsdato og postnummer området.

2 Opprette din egen radiostasjon. Det enkelt å opprette en radio stasjon på Pandora. Når du oppretter en konto, styrer webområdet du mot en tekst-dialogboks. Angi en sang eller et artistnavn i boksen. Pandora vil umiddelbart behandle forespørselen, og vil begynne å spille dusinvis av sanger, en etter en, basert på preliminary forespørselen. Med andre ord, aktiverer din egen radiostasjon. Bruker en enkelt Pandora-konto, kan du opprette opptil 100 forskjellige radiostasjoner

3 Kjøp Tuner 2 radio app. Du kan kjøpe Tuner2 HiFi Radio app på iTunes store og laste ned kjøpet på iPhone eller iPad. IPhone app koster $ 5.99, og iPad kompatibel Tuner2 app omkostningene $6.99

4 Streame Pandora-stasjon på Tuner2. Hver Pandora-stasjon du oppretter har en unik webadresse. Åpne programmet Tuner2 på din iPhone eller iPad, og skriv inn i webadressen til din Pandora-stasjon. Tuner2 får du tilgang til din Pandora strømmen og vil kringkaste det. online.

5 Tilgang til din radio strømmen. Du eller en annen iPhone eller iPad bruker med en Tuner2 app har tilgang til din radiostasjon. Tuner2 app viser en webleser på den mobile enheten fra hvor du kan finne alle Tuner2-radiostasjoner. Strømmen du lastet opp for iPhone eller iPad brukere vises også på Tuner2 nettstedet, og kan bli hørt på skrivebordet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com