Hvordan erstatte en harddisk i en Toshiba DVR

July 27

En DVR registrerer TV programmering til den interne harddisken. Toshiba DVRs bruke standard stasjonær datamaskin stasjoner som kan erstattes av sluttbrukeren, uten behov for spesielle verktøy eller utstyr. En harddisk er en vanlig oppgradering for en DVR, siden disken gir begrenset lagringskapasitet. En annen vanlig årsak til å erstatte en harddisk er på grunn av diskfeil. Når en disk lese eller skrive feil finnes og både opptak og avspilling funksjoner virker ikke lenger, er det tid erstatte harddisken. Den gjennomsnittlige brukeren kan forvente å bruke ca 30 minutter på denne aktiviteten.

Instruksjoner

• Koble fra alle kabler som er koblet til DVR, inkludert strømkabelen. Plass enheten på en praktisk arbeidsflate. Fjerne alle skruene som holder toppdekselet på baksiden av DVR, og sette dem på et trygt sted. Skyv dekselet på enheten og legge den til side.

• Undersøke innsiden til du finner harddisken. Dette vil se akkurat som erstatningsdisk. Det skal festes til casing med 4 Phillips-head skruer. Fjerne hver av disse, og Skyv harddisken ut av brakettene. Fjern data og strømkabelen fra stasjonen. Hvis stasjonen er skadet, kaste den. Ellers kan det lagres for bruk i en annen enhet.

• Skyv den nye stasjonen inn hakeparentesene på samme måte som den gamle kom ut. Sett 4 Phillips-head skruene, og trekk dem til stasjonen er sikker. Koble strømledningen og datakabelen til stasjonen. Hver av disse vil bare passer i én retning, så hvis du møter motstand, Vend kabelen til den glir i. Sett dekselet tilbake på og erstatte resten av skruene som kom ut.

• Koble kablene til DVR og slå på enheten. Avhengig av din spesifikke modell av Toshiba DVR, kan du bli presentert med en skjerm sier stasjonen må være formatert eller initialisert. Hvis den ber deg bekrefte, la den gjøre det. Det kan ta opptil flere timer før prosessen er fullført. Når det skjer, vil DVR være klar til bruk.

Tips og advarsler

  • Erstatter harddisker kan finnes på de fleste store elektronikk og computer butikker.
  • Åpne din DVR kan ugyldiggjøre garantien. Hvis stasjonen er feil og må byttes, vil sender enheten til Toshiba for reparasjon eller utskifting holde garantien intakt. Alltid koble alt elektrisk utstyr før arbeider på.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com