IPod hodetelefon Jack er bare sende lyden til min venstre ørepropper

January 8

IPod hodetelefon Jack er bare sende lyden til min venstre ørepropper

Hver nye iPod kommer med et par varemerke hvit Apple ørepropper. Hvis, når de er koblet til iPod, du bare hører lyden som kommer av ett øre, må programvaren eller maskinvaren. Starte feilsøking med de enkleste løsningene. Hvis hodetelefonene ikke fungerer etter flere feilsøking forsøk, vil du måtte få nye hodetelefoner, eller enda en ny iPod.

Hodetelefon Test

Den enkleste måten å finne ut om problemet ligger med hodetelefoner eller hodetelefonkontakt, er å utføre hodetelefon testen. Fjern hodetelefonene fra iPod, og sette dem inn i en 3,5 mm-hodetelefonkontakt. Hvis lyden kommer fra begge ørepropper mens koblet til denne nye enheten, og hodetelefonkontakt har skylda. Hvis, men du bare hører lyden kommer fra ett øre bud, er hodetelefonene skylden. Hvis din iPod er fortsatt under garanti, kan du få et nytt par hodetelefoner gratis.

Tilbakestille

Hvis du mener at hodetelefonkontakt har skylda, er det viktig å starte feilsøkingen enkel programvareproblemer før du prøver å flytte til maskinvareløsninger. Tilbakestillingsfunksjonen på iPod kan løse mange programvarefeil, så det er den beste (og enkleste) feilsøking løsning. Nullstill iPod, slå den av helt, og la den av i flere sekunder. Gjør dette på iPod touch ved å holde nede "Dvale/vekke" og "hjem" knappen i flere sekunder til Apple-logoen vises. Gjør dette på eldre iPod-modeller (de med Klikk hjulene) ved å flytte bryteren "hold" i på-posisjonen, og deretter tilbake til av-stilling. Trykk hold "meny" og "Velg" (senter) knappene samtidig i flere sekunder til Apple-logoen vises. Du må prøve dette flere ganger, men etter Apple-logoen vises, enheten bør tilbakestille seg selv. Hvis hodetelefonene fortsatt ikke fungerer, kan du fortsette med neste feilsøking løsning.

Gjenopprette

Neste alternativ for feilsøking iPod-programvaren er å restaurere den. Oppdatere iTunes til den nyeste versjonen først. Hold iTunes åpen, og deretter Koble iPoden til datamaskinen via USB-kabelen som fulgte med den. Finn iPod-ikonet på skjermen, i panelet til venstre på iTunes. Klikk én gang for å merke det, og så "Summary" siden vises i høyre side av iTunes. Klikk på "Gjenopprett"-knappen på siden "Sammendrag" gjenopprette enheten. Berør ikke iPod mens den er restaurert. Vent til iTunes viser et varsel om at gjenopprettingen er fullført før du slår på eller kobler fra enheten. Hvis hodetelefonene fortsatt ikke fungerer, må du kanskje et maskinvareproblem.

Erstatt hodetelefon Jack/iPod

Hvis ingen programvare feilsøking arbeider for å løse hodetelefon/hodetelefon jack problemet, deretter må hodetelefonkontakten byttes. Hvis din iPod er under garanti, kan det hende du kunne få hodetelefonkontakten erstattet gratis. Hvis det ikke er under garanti, kan så du kjøpe deler og erstatte det selv eller har et selskap som irepair.com, ipodrefresh.com eller missionrepair.com erstatte den for deg. I tillegg kan en lokale databutikk være villig til å yte service på iPod for en rimelig pris. Hvis du har en eldre modell, vil Apple være motvillige til å fastsette din iPod. Du kunne handle gamle modellen i rabatt mot en ny modell, men erstatte hardware er ikke vanligvis gjort på Eple butikker for produkter utløpt garantier.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com