Hvordan fungerer en trykkoker?

March 19

Hvordan fungerer en trykkoker?

Hva er en trykkoker

En trykkoker er en enhet som brukes til å lage mat raskere enn noen annen metode, sperring en mikrobølgeovn. En trykkoker synes å være litt mer enn en tung kasserolle med forsterket lokk. I dag har de Trykkmålere og regulatorer, redundant sikkerhet sel, låse pinner og damp kanaler. Alt dette er nødvendig fordi en trykkoker kokker mat raskere ved inneholder overopphetet damp i en trykksatt kammer med maten. Hele komfyren må være designet og bygget å trygt inneholde svært høyt trykk, derfor stor vekt og tykk metal.

Hva er farene av ved hjelp av en trykkoker

I det siste, da trykkokere var relativt ny, var det et stort antall ulykker. Dette skyldes delvis til uaktsomhet og uriktig bruk av trykkokere av uerfarne eiere. Ofte de ville bli overfylt eller for mye vann ville bli lagt, opprette et internt press som var utenfor komfyren skal inneholde. Også manglet mange av de tidlige trykkokere sikkerhetsfunksjoner som gjeldende standarder krever. Dette uheldig tilfeldighet resultert i trykkokere eksploderer. Flyr biter av metall har skadet, ødelagt og selv drept noen i nærheten av eksplosjonen. Overopphetet damp har permanent vansiret og blende folk. Ingen slike ulykker er rapportert i de siste 25 årene som følge av mer krevende standarder av regjeringen, men potensialet for dem fremdeles eksisterer og bør vurderes når bruker en trykkoker.

Hvordan fungerer en trykkoker?

En trykkoker fungerer under prinsippet at vann er en mer effektiv måte å overføre varme enn luft er, betyr en gryte med kokende vann ved 212 grader kan gjøre jobben med en konveksjon ovn på 400 grader. Det er ingen annen måte under normale miljømessige forhold til å varme vann utover 212 grader for å øke hastigheten på matlaging. En trykkoker er løsningen på dette problemet. Maten gjøres plasseres i trykkoker, sammen med en mengde vann. Lokket er sikkert fast på plass, vanligvis ved hjelp av flere låsene eller flenser. Fartøyet er deretter plassert på en varmekilde. Når vannet når kokepunktet med lufttrykk begynner å koke, men siden produsert damp i trykkoker ikke slippe presset stiger, dermed øke intern kokepunktet. Når trykket øker til den designet nivå over lufttrykket en sikkerhetsventil åpnes og slipper ut damp og hindrer at trykket øker ytterligere. Etter kort tid, fjerne komfyren fra varmekilden og trykker release ventil. Dette åpninger trygt damp slik at du kan åpne komfyren og fjerne maten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com