Tegn & symptomer vann i gass med en påhengsmotor

May 10

Tegn & symptomer vann i gass med en påhengsmotor

Vann kan gjør sin vei til båt drivstoff i en rekke måter. Det kan vann drivstoff fra fueling stasjon selv eller påhengsmotors drivstoff linjene. Hvis du kjører en påhengsmotor fra en bærbar tank, kunne en løs lue eller lekk slange la vann i drivstoffet. Drivstoff i en gasstanken er også utsatt for vann som komprimerer fra luften inne i den.

Motoren stamming

Bensinmotorer tåler generelt litt vann i drivstoffet. Et vanlig resultat er en motor stammere, som dråper vann avbrudd forbrenner motoren. Hvis maskinen er stamming, men fortsatt kjører, kan du vanligvis holde den i gang og brenne gjennom forurenset bensin.

Misfires

Vann i gass kan også føre til ubeskyttede motoren. Mindre misfires kan føles som en vibrasjon i motoren, mens store seg kan føre til en kraftig "bang" og resultere i en røyksky kommer fra motorens eksos. I en klikke brent ikke alle drivstoff fullt, fører til røyk i eksos.

Stoppet

Nok vann i gassen kan føre til at motoren båsen som det avbryter forbrenningsprosessen. I dette tilfellet kan du ha noen problemer med å få motoren til å starte igjen, siden vannet vil forbli i forbrenningskammeret.

Blåst Diesel sprøytebrukere

Hvis du har en diesel påhengsmotor, er vann et mye større problem enn det ville være for en bensin-modell. Selv om dieselmotorer har vann skilletegnene i brenselet linjen som er utformet for å fjerne vann fra drivstoff, kan dette bli overveldet av store mengder vann. I slike tilfeller kan vannet blinke inn steam når det kommer til sylinderen og ødelegge en injeksjonsbrønn ved å blåse sin tips. Dette vil resultere i en høy lyd, sterke vibrasjoner og en stoppet motoren.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com