Gjør OpenSSH langsom ned en iPhone?

March 17

OpenSSH fungerer på jailbroken iPhones tillate Secure Shell overføringer fra iPhone til datamaskinen. Du aktivere OpenSSH bruker Terminal-programmet. Når OpenSSH er slått på, opererer den i bakgrunnen slik at du kan opprette en SSH-tilkobling. OpenSSH avtar ikke driften av iPhone, men den avløpsrenne batteriet livet mens den er slått på.

Aktivere OpenSSH

Inne kommandoen terminal på datamaskintype "ssh root @< ip-adresse >" og trykk "Enter". Du får IP-adresseinformasjonen på iPhone under "Innstillinger" og "WiFi" menyer. Når du blir bedt om et passord, skriver du inn ordet "alpin" i boksen. Dette er standard passordet angitt for OpenSSH.

SBSettings

Programmet SBSettings setter vekslingsbrytere for viktige prosesser på iPhone på en skjerm. Denne skjermen er tilgjengelig ved å dra statuslinjen på iPhone. SBSettings har en av / på/av-bryter for SSH som lar deg omgå hjelp av en kommando terminal for å slå den av og på. SBSettings er tilgjengelig fra Cydia store gratis.

OpenSSH ulemper

OpenSSH forårsaker ikke ytelsesproblemer som av enheten. Det er en prosess som kjører i bakgrunnen og avløp batteribrukstid. OpenSSH kun fungerer på jailbroken innretninger. Jailbreaking iPhone nullifies garantien med Apple.

Endre passordet

Når du har SSH aktivert på iPhone, er det tilgjengelig for alle via Wi-Fi nettverket. OpenSSH bruker standardpassord til iPhone. Hvis du ikke endrer det, er iPhone åpen for hackere å stjele informasjon. Logg SSH i trinn 1 fra ledeteksten. Skriv "passwrd" og trykk "Enter" for å legge til og bekrefte passordet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com