Hva er i behov av Full dekning Bilforsikring for Oklahoma?

September 23

Hva er i behov av Full dekning Bilforsikring for Oklahoma?

De fleste stater angi egne auto forsikring krav for bileiere. Oklahoma er en av de statene. Til tross for hva begrepet kan antyde, er full eller omfattende Bilforsikring en grunnleggende politikk som gir minimum dekningen kreves av delstaten. For å gi ekstra beskyttelse, velger en rekke bileiere å kjøpe ekstra planer som gir ytterligere dekning.

Personskade ansvar (BIL)

Oklahoma vurderer følgende grunnleggende dekning grenser full dekning: 25/50/25. Disse grensene representerer tusenvis av dollar verdt av dekning for personskade ansvar (BIL) og materielle skader ansvar (PDL). For eksempel når du har full auto dekning i Oklahoma og du er involvert i en ulykke, forsikringsselskapet betaler opp til $25.000 for medisinske utgifter for en person og opp til $ 50 000 per ulykke for utgifter knyttet til skade eller død av en annen person.

Materielle skader ansvar (PDL)

PDL er det andre kravet og kjent som det siste nummeret i tresifrede sekvensen. I Oklahoma, må bileiere med omfattende dekning ha minst $25.000 verdt dekning for skader påført et annet kjøretøy som følge av en ulykke han fører. Så, for eksempel, hvis du er involvert i ulykken og andres kjøretøy er skadet, forsikringsselskapet refunderer opp til $25.000 til andre bilen eieren for sine utgifter.

Personskade beskyttelse (PIP)

Personlig skade beskyttelse (PIP) - noen ganger referert til som medisinsk betaling (MedPay) - er en ekstra forsikring som dekker medisinske utgifter og tapt lønn når du blir skadet i en ulykke. Noen stater, som Delaware, New Jersey og Minnesota, krever bileiere å kjøpe denne dekningen som ekstra beskyttelse mot økonomisk tap som følge av en bilulykke. PIP dekker vanligvis opptil 80 prosent av finansielle tap fra en ulykke i tillegg betale en død fordelen.

Uninsured bilist dekning

Det anbefales også at bileiere få uforsikrede bilist dekning, som også er en valgfri policy. Den beskytter deg når du er i en automatisk ulykke med en uforsikrede eller underinsured driver. Den dekker overflødig utgifter som din helseforsikring ikke kan helt dekker og/eller utgifter utover hva den andre sjåføren politikk kan dekke. Oklahoma krever bileiere kjøpe denne dekningen.

Ytterligere dekning

Foreslåtte BIL grensene er 100/300 - eller opptil $100,000 i medisinske utgifter å dekke skader av én person eller opptil $ 300 000 per ulykke for skader som involverer flere personer. Selv om disse kravene er ganske mye garantert å øke Bilforsikring premium, tilbyr de ytterligere dekning for å hindre at en person kommer etter dine personlige eiendeler for å dekke medisinske utgifter som Bilforsikring ikke betaler. Dessuten, er det også verdt å vurdere kjøp av kollisjon forsikring, som beskytter bilen når det opprettholder skader i en ulykke. Mens det ikke er lovpålagt av statlige loven, hvis du har et lån på kjøretøyet, kan utlåner kreve at du få kollisjon forsikring.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com