Koble gamle telefon ledninger til kontakter

May 1

Koble gamle telefon ledninger til kontakter

Hvis du ser etter en telefonkontakt i en eldre bygning, kan du være i for en ubehagelig overraskelse. Tidligere var telefoner kablet direkte til linjene på koble blokker. Med mindre de har blitt oppdatert, alt du ser er den vanlig firkantet blokken med ledig hull i ene, eller kanskje bare en cut wire. I dag, bruker land-linje-tilkoblede telefoner, telefonsvarer og andre enheter modulære plugger og knekt, gjør det mulig å flytte dem fra sted til sted. Med en ny plugg og noen enkle verktøy, kan du legge den moderne bekvemmeligheten til gamle bygningen, også.

Instruksjoner

• Montere en ny modulær telefonkontakt i et egnet sted. Kontroller at kontakten er innen rekkevidde av gamle telefonlinjen, og at du har nok ledig linje til wire nye tilkoblinger.

• Stripe 3 inches av utenfor vindsperre fra gamle telefonledningen med en skarp kniv. Pass på at du ikke kutte liten ledningene inne skjede. Med mindre telefonlinjen er svært gammel, bør det være fire ledninger. Separate ledninger slik at du kan arbeide med hverandre uten å skade andre.

• Kle 3/4 tommers isolasjon fra hver av de fire ledningene ved hjelp av en liten måler wire stripper eller skarp kniv. Vær forsiktig med å skade ledningene.

• Ta av dekselet på modulær jack. Løsne de fire fargekodet skruene. Danne en liten, mot klokken sløyfe med hver av ledninger rundt skruen som tilsvarer wire fargen. Enkeltlinje tjenesten krever bare to ledninger, vanligvis grønn og rød. De fleste eldre telefonledningen har en gul og svart ledning, også. Koble alle fire ledninger å sørge for fremtidige oppdateringer. Arbeide nøye. telefon ledninger er svært tynn og gamle ledninger brekke lett.

• Stram fargekodet skruer, pass på rute alle ledningene klar av hver skrue som du gjør det.. Sett på dekselet til telefonkontakten. Koble telefonen og teste linjen.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com