Maxima etanol problemer

March 5

Maxima etanol problemer

Nissan Maxima har vært i produksjon i 30 år i 2011. Mye har endret seg mellom de opprinnelige 1981 Maxima og 2011 modell som er i produksjon, lagt inkludert kjøretøyets muligheten til å bruke bensin med etanol til. Etanol bensin additiv nivåer kan variere fra mindre enn 10 prosent til 85 prosent. Jo større andel av etanol som er lagt til drivstoff, jo mer sjanse som etanol problemer vil oppstå.

Vann

Etanol absorberer vann og hvis det absorberer nok, etanol og vann kan skille fra bensin og synke å bunnen av drivstofftanken, forårsaker din Maxima drivstoffpumpe å suge opp en blanding av etanol og vann med lite bensin i blandingen. I tilfelle at tanken blir forurenset med vann eller kondens, fortsetter etanol å absorbere det før det er ubrukelig som drivstoff. Din Nissan kan fungere dårlig eller ikke. Dette vil trolig føre "Sjekk motor" lys til å lyse opp, som de fleste Maxima modeller har sensitive drivstoffblandingen sensorer.

Drivstofføkonomi

Etanol-blandet brensel brenne ikke så effektivt som ren bensin. Dette betyr at det ikke genererer samme nivå av energi, så din Maxima motoren har brenne mer drivstoff for å generere samme mengde strøm. Dette fører til nedgang i drivstofføkonomi. Flere etanol din Maxima har inne akvariet, jo mindre sannsynlig er det å få de forventede 26 miles per gallon.

Korrosjon

Etanol drivstoff er etsende. Over tid kan det oppløse plast, gummi og glassfiber kjøretøy components. Eldre modell Maximas vil inneholde mer plast og gummi komponenter enn nyere modeller og kan bli skadet hvis etanol brukes flere ganger i kjøretøyene drivstoff systemer.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com