Hvordan får jeg bedre mottaksforhold på min T-Mobile-mobiltelefon?

April 30

Hvordan får jeg bedre mottaksforhold på min T-Mobile-mobiltelefon?

Mobiltelefontjeneste er stadig voksende. Bærere er uendelige legger nye tårn og sendere til å forbedre og utvide deres Dekningsområder, selv i fjerntliggende områder. Noen ganger mobiltelefoner ikke gjenkjenne disse nye bestemmelser og må bli bedt om å gjøre dette. Noen tjenesteleverandører tilby den "* 228" funksjon, men T-Mobile ikke. Det er bare et par kjente måter å forbedre tjenesten signalet med en T-Mobile-telefon og gjenkjenner den nyeste dekningen.

Instruksjoner

• Slå T-Mobile håndsettet. Dette kan gjøres ved å trykke og holde inne strømknappen, eller fjerne batteriet og sette den tilbake i håndsettet. Nå, strøm håndsettet tilbake.

• Vent til telefonen til fullt ut støvel opp. Telefonen har nå blitt tvunget til å registrere med nettverket, slik at det bruker det sterkeste, mest oppdaterte signalet tilgjengelig i området. Dette er den enkleste måten å sikre høyest kvalitet signal til telefonen.

• Kjøpe en celle signal repeater. Hvis signalet ikke bedrer fra strøm-ned-metoden, er den eneste andre alternativet å kjøpe en mobiltelefon repeater, som tar det sterkeste signalet det finner og øker det innenfor et lite område, hus, bil eller bygningen. Disse enhetene starter så lavt som $200 og kan koste mer enn $600.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com