Hvordan bruke en mobiltelefon når du har noe Signal i en nødsituasjon?

May 14

Hvordan bruke en mobiltelefon når du har noe Signal i en nødsituasjon?

Mobiltelefoner er viktige redskaper for samtaler i nødsituasjoner. "Federal Communications Commission (FCC) har vedtatt regler som tar sikte på å forbedre påliteligheten av trådløse 911 tjenester og nøyaktigheten av stedsinformasjonen overført med en trådløs 911 anrop," Ifølge FCC forbruker & statlige anliggender kommoden. Dette har hjulpet styrke påliteligheten og effektiviteten av mobiltelefonen i nødsituasjoner. Utfordringer kan oppstå der er det ingen mobiltelefon signal, men det finnes måter du kan fortsatt bruke mobiltelefonen i en nødssituasjon, selv med noe signal.

Instruksjoner

• Forbli rolig og pasient. Prøv ikke å få panikk fordi mobilen ikke har et signal.

• Flytte til et område som kan øke din mobiltelefon nettverk resepsjonen (der det er aktuelt) som utenfor en bygning på en forhøyet åpne feltet høy landet merke funksjoner som åser eller fjell og høye bygninger. Dra over og parkere ved veien hvis du gjør samtalen mens du kjører. En mobiltelefon signal er mindre sannsynlig å slippe når du er stasjonære.

• Ringe nødnummeret samtale om 10 sekunder etter den første samtalen forsøke. Trykk på ringeknappen å ringe opp igjen etter det første kallet. Gjenoppringing ti sekunder sitere senere gir nok tid for data fra håndsettet til cellen Fjern før den sendes på nytt data og forebygger nettverk tilstopping.

• Sende en kort tekst fra kort beskjed service (SMS)-funksjonen på mobiltelefonen til en nødsituasjon kontaktpersonene som er i et område med nettverk presseomtalen. I noen tilfeller kan en tekstmelding gå gjennom hvor en samtale kan ikke. Gi så mye relevant informasjon om krisen som mulig, lokasjonen og eller noen landemerker som kan peke til plasseringen til den beredskap kontaktpersonen. Kontaktpersonen vil ringe nødnummeret på dine vegne. Vanligvis vil du ikke kunne sende direkte tekstmeldinger, bilder, videoer eller andre data til nødnummer linjer som 911.

• Ringe 112 fra mobiltelefonen hvis du fortsatt har noe signal og kan ikke opprette mobiltelefon tilkobling. Hvor 112 er en internasjonalt anerkjent standard beredskap tall som når oppringte kan etablerer et nødsignal der det er ingen signal. Det fungerer over hele verden, inkludert USA og 27 EU-landene.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com