Dreiemoment konverteringsprogrammer FAQ

February 6

Bilindustrien automatiske overføringer bruker såkalt for å overføre dreiemoment mellom veivakselen og har overføringen drivaksel. Dreiemoment konverter lenker Veivaksel og overføring til gi væske kuplingene og dreiemoment multiplikasjon.

Hva er dreiemoment konverter komponenter?

Konverteringsprogrammets viktige komponenter er pumpehjulet, turbin, stator og Låseanordningen clutch. Konverteringsprogrammet er fylt med automatgir væske, som er nøkkelen til å overføre energi mellom motor og girkasse mens utjevning overdreven vibrasjon.

Hvordan en dreiemoment konverter operere?

Pumpehjulet er drevet av motorens Veivaksel. Som den spinner, belaste vanes væsken, som igjen kjører turbinen. Turbinen er montert på og makter har overføringen drivaksel. Stator monteres mellom to, endre flyten av girolje tilbake til pumpehjulet som det kommer ut av turbinen. Dette gir en dreiemoment multiplikasjon funksjon, maksimere mengden strøm som er sendt til overføring.

Hva gjør koblingen Lock-Up?

Dreiemoment konverter sekundære funksjonen er som en lås opp clutch. Når bilen er cruising med en konstant fart, slår turbinen og pumpehjulet på nesten samme hastighet. Funksjonen dreiemoment multiplikasjon er ikke lenger aktuelt, så Låseanordningen clutch engasjerer låse pumpehjulet til turbin. Dreiemoment konverter deretter fungerer som en direkte sammenheng mellom motoren og drivverket.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com