Hvordan lage en egendefinert Hood Scoop

August 8

Hvordan lage en egendefinert Hood Scoop

Funksjonelle og kjølig, en egendefinert hette scoop øker bilens bilde. Opprinnelig utviklet for å påvirke bilens luftinntak, hette kuler har utviklet seg til ettermarkedet alternativer som gjør bilen ser ut som en muskel bil. Folk oppfatter ofte biler med hette kuler være mye kraftigere enn de egentlig er. Det kan være ganske dyrt å ta bilen til kroppen butikk for installasjon av en funksjonell hette scoop. Et rimelig alternativ er å bygge din egen ikke-fungerende egendefinerte hette scoop og installere den.

Instruksjoner

• Tegne et mønster på papp for den grunnleggende formen og størrelsen på egendefinerte hette scoop. Denne figuren skal trekkes slik at det er toppen av scoop, som det ville se ser ned på den på panseret på bilen. Med mindre du planlegger å gjøre scoop funksjonell, kan scoop være enhver størrelse og form du foretrekker. Vær oppmerksom på at størrelsen skal vises noe proporsjonal til størrelsen på bilen panseret.

• Opprette sider og en back (frontruten siden) ved å tegne dem på mønsteret. Skjær i hjørnene av sidene og tilbake for å sikre at de er riktig størrelse å lage tredimensjonale modellen. Mønsteret skal høyere i front (mot grillen) og kortere mot baksiden (mot frontruten) å reflektere kurven i hette.

• Kuttet ut mønsteret med en kniv.

• Tape modellen med duct tape. En overdreven mengde tape er ikke nødvendig. Bruk små strimler til å tape sidene og sammen.

• Pakk hele hette scoop modellen med plastfolie og tape den trygt. Tape en fille stripe til bunnen av modellen, kjører hele veien rundt kantene, gjør en fille kantlinje. Fille stripen bør ikke kjøre hele bredden av scoop og bør ikke gjøre scoop vedlagt. Dette blir delen av scoop som sitter direkte på panseret av bilen, flatt på panseret overflaten. Det trenger ikke å bli tapet pent. Du vil dekke dette senere.

• Kombinere poly harpiks og herder i kit til å opprette din glassfiber harpiks, i henhold til instruksjonene. Et metall bøtte eller andre beholderen er en fint valget å bruk å blande blandingen. Ingrediensene skal blandes med en maling pinne eller metall stang. En glassfiber kit kan kjøpes i de fleste auto deler butikker eller jernvareforretninger. Bruk inkludert fille bruke glassfiber harpiks til panseret scoop eller bruke engangs svamp pensel til å male harpiks på modellen. Belegge det grundig. Glatt bobler eller ujevnheter.

• Tillate skal tørke og satt i en varm og tørr plass i minst 24 timer. Når tørr, Skrell papp modellen fra glassfiber scoop med hånden. Kast papp modellen. Du skal sitte igjen med en glassfiber versjon av panseret scoop.

• Bore hull på bunnen av scoop bruker en drill og 1/4-tommers borekronen. To hull på hver side mot foran (grill siden) og bak (frontruten siden) bør være tilstrekkelig. Bore hull i panseret der du vil plassere scoop å matche hullene på panseret scoop.

• Fest scoop til bilens hette med 1/4-tommers bolter og muttere. Skru dem ned tett for å sikre at de er sikre.

Tips og advarsler

  • Du kan lime hette scoop til bilen panseret med bilindustrien lim, hvis du foretrekker.
  • Ved boring i bilen panseret, bore sakte og gjelder din borekronen skjæring og trykke væske. Dette bidrar til å redusere friksjon og lage et renere hull.
  • Hvis du vil scoop være funksjonelt, er det mulig at du må ta mer nøyaktige mål om bilens inntak og motor når avgjøre størrelsen og formen på panseret scoop.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com