Panasonic PZ80 og PZ85

March 15

Panasonic har levert mange plasma-TV gjennom årene, inkludert av PZ80 og PZ85. Disse 2008 utgivelser fra Panasonic er svært like, men har små forskjeller som kan vises nesten utvisket.

Design

Av PZ80 og PZ85 begge har en elegant svart finish, samt en moderne og konisk støtte base som følger med settet. Både plasma-TVer har kjølevifter; men har PZ85 fem til av PZ80 fire. Både design har flatskjerm-TV med et par satt håndtak for solid grep og enkel løfte. Disse plasmas har en fremtredende, sølvfargede aksent stykke og høyttalere under panelet. Av PZ80 høyttalerne er plassert mellom det aksent og bunnen panelet, og PZ85's høyttalere i aksenten seg.

Tilkoblinger

Både av PZ80 og PZ85 den har tre HDMI-porter. Av PZ80 har to HDMI-porter på baksiden, og én port under sølv klaff. PZ85 har også to HDMI-porter på baksiden, men tredje porten er skjult på siden. Begge plasmas har også grunnleggende knappene og tilkoblingsporter. Av PZ80 knappene er under en klaff, og den PZ85 knappene finnes i bakre sidene.

Operasjon

Av PZ80 og PZ85 deler samme operative funksjoner som på skjermen menyguiden, infrarød Panasonic fjernkontroller, 1920 x 1080-oppløsning og en 0,001-sekunders svartid. Responstiden er i utgangspunktet hastigheten som plasma celler reagerer og fra signaler de mottar. Store avviket mellom disse to er Intelligent Frame Creation. Denne teknologien reduserer uskarphet fra bevegelse av sømløst glir nye delbildene mellom svært høyhastighets bevegelser.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com