Hvordan ringe Skype på iPhone 3G

April 19

Apples iPhone 3G, som andre varianter av enheten utgitt siden, er dugelig av running tusenvis av programmer tilgjengelig i "App Store." Blant disse er en mobil versjon av Skype, en Web-basert ringe løsning som lar deg lage enhet-til-enhet og enhet-til-telefon-samtaler. Bruk programmet Skype for å gjøre ledig tekst og stemme telefonsamtalene å annet Skype brukernes - og, hvis du har kreditt i Skype-kontoen din, ringe mobiltelefoner og fasttelefoner ligger i USA og verden.

Instruksjoner

• Dataoverføre og installere programmet Skype på iPhone 3G. Tapp ikonet "App Store" input "Skype" i "Søk"-feltet, og trykk Angi. Trykk "Installer" ikonet Skype logoen, godtar iTunes' "vilkår for bruk" og vent til programmet for å installere på mobilen.

• Logg på kontoen din Skype navn og passord. Tapp ikonet "Skype", input din legitimasjon og "Logg på".

• Sende ledig tekst chatter og ring gratis til andre Skype-brukere. Tapp navnet på en annen Skype bruker i kontaktlisten og velg tilgjengelige alternativer for å kontakte ham. Det er mulig å motta Skype video telefonsamtalene fra andre bruker hvis du bruker iPhone 3G, men siden enheten mangler en front-mot kameraet, du ikke gjøre dem.

• Legge kreditt på Skype-kontoen din før du prøver å ringe til telefoner. Trykk "Legg til midler" nederst på skjermen for å starte prosessen med å legge penger til kontoen din, som innebærer å betale med kredittkort eller PayPal. Trykk "Ringe telefoner" tas til et tastatur angir du telefonnummeret du vil ringe.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com