Tips om defensiv kjøring teknikker

April 18

Tips om defensiv kjøring teknikker

Selv et øyeblikks uoppmerksomhet som driver kan koste deg livet ditt. Hvert år mer enn 30.000 dødelig kjøretøy krasjer oppstå på veiene i henhold til National Highway Traffic Safety Administration. Med et økende antall driver distraksjoner som mobiltelefoner og TVer i biler er det viktigere enn noensinne å praksis defensive driving teknikker.

La deg selv en

Defensiv kjøring betyr stadig å holde deg i en posisjon hvor din sikkerhet på veien ikke er i hendene på andre drivere. Alltid gi deg masse plass når du kjører så du har et sted å gå hvis en ulykke rundt deg. Flere biler reise rundt deg, jo bedre sjansene er å ha en ulykke, så hold din avstand og unngå kjøring i konsentrert pakker av kjøretøy.

Stadig skanne med øynene

Sikker drivere slutter aldri å flytte øynene mens de er bak rattet. Dette lar deg vite alt som skjer rundt kjøretøyet. Se i alle retninger, inkludert baksiden og sidene. Hvis et problem oppstår, trenger du så mye forhåndsvarsel som mulig å gi tid for reaksjon. Opprette en visuell sekvens som du bruker hele tiden for å holde øynene skanning for potensielle hindringer på veien. Med litt øvelse blir denne rutinen en vane du gjøre uten selv å realisere den.

Anta andre drivere er inhabil

Aldri være trygg på at andre drivere rundt du praktiserer de samme defensive driving teknikkene du. Mens de regler av veien kan virke enkle å følge for deg, kanskje andre ikke lyst til å følge dem. I disse tilfellene blir trygt trumps å være rett. Alltid vike for biler som kuttet du selv om du har forkjørsrett.

Overconfidence er farlig

Andre drivere er ikke de eneste som gjør feil. Uansett hvor god en driver du tror du er, er oddsen at du ikke er alltid perfekt på veien. Husk at å være en trygg sjåfør bare ikke betyr betaler nær oppmerksomhet til dine omgivelser; Det er også viktig å følge trafikkreglene, uansett hvor små de synes. Alltid spenne opp og kjøre fartsgrensen, akkurat som du forventer andre drivere å gjøre.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com