Hvordan å motta tekster

November 16

Tekstmeldinger kan øyeblikkelig kommunikasjon mellom to parter, vanligvis sendes mellom mobiltelefoner. Mottar en tekst, må du ha en mobiltelefon med teksttjenesten som del av abonnent pakken. Et varsel eller en vibrasjon forteller deg når telefonen har lastet ned og mottatt. Ikke svar på tekst hvis du kjører eller engasjert i en aktivitet som ville true du eller andre når du skriver inn telefonen.

Instruksjoner

• Ringe eller gå til celle-leverandøren og Abonner på en tekstil-pakke. Dette sparer penger i det lange løp, så mange restriksjoner av teksten med mindre en pakkeløsning legges til tjenesten. For eksempel tilbyr AT & T tekst pakker i trinn for en redusert avgift, som 200 tekster for $5 og oppover.

• Oppgi mobilnummeret ditt til de du håper å få tekster fra. Har en venn sende en tekstmelding til å teste mobiltelefon til mobiltelefon tekstil.

• Lytt for et varsel eller vente på telefonen skal vibrere, teksten er lastet ned og klar for visning. Velg ikonet melding på menyen, eller trykker den grønne knappen på åpne telefonen. Lese teksten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com