Hvordan påvirker heiser cellen telefon mottagelse?

December 1

Hvordan påvirker heiser cellen telefon mottagelse?

Hvordan mobiltelefonen signaler arbeid

En mobiltelefon resepsjonen er avhengig av signalet blir det fra i nærheten mobiltelefon tårnene. Jo nærmere tårnet, desto sterkere er signalet. Mens mobiltelefon signalene kan trenge de fleste materialer lett (litt som supermann X-ray visjon), kan de bli stoppet av tykk områder av en solid materiale, slik som metall eller rock. Du kanskje har merket, når du kjører i områder med fjell og at din mobiltelefon signal er forbigående. Det er fordi til tider, en del av fjellet eller klippe kan være mellom deg og nærmeste celletårnet, dermed effektivt kutte av signalet når telefonen.

Heiser

Heiser vanligvis består av tykk ark av metall, og elektriske komponenter: ikke lett ting for en mobiltelefon signal å arbeide seg gjennom. Det er ikke umulig, selvfølgelig, men signalet må være sterk for å gjøre det gjennom at sammensurium av ting og fremdeles har ikke krefter igjen for å gi resepsjonen for mobiltelefonen. I tillegg er heiser vanligvis plassert i den sentrale delen av en bygning. Det er ikke at vanskelig å få en mobiltelefon signal når du spaserer rundt omkretsen av en bygning, eller kontor konstruert av tynne (ikke-metall) vegger. En heis er en annerledes sted, imidlertid, og tykkelsen på veggene, materiale brukt og beliggenhet i en bygning å betydelig svekke alle signal prøver å nå telefonen. Du kanskje har merket samme type effekt når du prøver å bruke telefonen i en lukket i kjeller eller når du kjører gjennom en tunnel.

Løsningen

Løsningen på mobiltelefon-heis problemet er bare at du må sterkere resepsjonen. Derfor telefonen kan fungere i noen heiser, men ikke i andre. Jo nærmere du er til dette tårnet som overfører signalet, større sjansen for at mottak selv inne i en heis. Det er også "signal boosters" tilgjengelige som hevder å redusere statisk og øke din mobiltelefon muligheten til å motta signaler. Hvorvidt disse signal boosters faktisk fungerer er fortsatt opp til diskusjon.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com