Ulike typer motorsykkel hjelmer

September 26

Ulike typer motorsykkel hjelmer

Der en hjelm loven finnes i en bestemt tilstand, må hjelmen være godkjent av Department of Transportation (med en PRIKK klistremerke) overholde juridiske krav. Snell Memorial Foundation er en organisasjon som gir frivillig, strengere retningslinjer enn DOT. Flere stiler av hjelm eksisterer for å tilby ryttere med beskyttende og stil.

Hele ansiktet

Hele hjelmen omgir hodet og puter det under virkninger. Disse hjelmer kommer med et visir som vender opp og ned, og ofte en flyttbar gummi stykke å beskytte nesen. Closeable åpninger lufttilførsel. Fordelen med hele hjelmer er at de gir den mest generelle beskyttelse og synlighet, men de er også tunge og få varmt om sommeren. Hørselstap kan være vanskelig på grunn av alle utfyllingen.

Off-Road

Off-Road, eller skitt sykkel, hjelmer ligner på hele hjelmer i graden av beskyttelse, men de har også to spisse, luften scooping "nebb." En strekker seg ut over ansikts-området, den andre fra haken. Slike hjelmer ikke nødvendigvis har visirer: du er forventet å bruke briller. Off-road hjelmer er lettere enn sine gaten ridning kolleger og tillate mer luft å strømme under en anstrengende sport.

Modulære

Modulære eller flip-ansikt, hjelmer er en hybrid mellom hele og trekvart skjell. De ligner hele hjelmer, men i stedet for et visir, hele fronten hjelmen knipser åpen. Fordelen er at du kan operere uten å ta dem av---som tillater deg å spise, drikke og kommunisere.

Trekvart Shell

Trekvart shell hjelm dekker hodet, men ikke haken. Den vil beskytte hodet hvis du faller flatt på ansiktet eller videresender på haken. Slike hjelmer kan eller kan komme ikke med et visir, som betyr at du kan få feil i tennene. Du kan ta trekvart shell hjelmer av uten å miste visjon for en kort periode, og du kan også kommunisere og gjøre bedre øye-kontakt. Noen politistyrker, som Washington State Patrol, bruker trekvart shell hjelmer.

Ødelagte

Også kalt ødelagte hjelmer, er dette slitt som forbokstaver. Ørene er igjen ubeskyttet, er ansiktet. Riders ønsker kanskje å legge vernebriller beskytter mot feil og avfall kastet opp fra veien. Ødelagte hjelmer er det letteste valget, men de tilbyr også dårligst beskyttelse.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com