DIY minneoppgradering

November 30

DIY minneoppgradering

Minne er en vanlig komponent oppgraderes i en datamaskin. Minneoppgraderinger er vanlig i eldre datamaskiner som trenger mer kraft til avanserte spill og andre programmer. Installere minnebrikker er en oppgave for en datatekniker, men det er også mulig for hjem brukernes å oppgradere maskinvaren med rettferdig et par drikkepenger.

Installerte minne

Første del av en minneoppgradering er å avgjøre hvor mye er for tiden i datamaskinen og typen. En computer hovedkort er utformet for en bestemt type minne. For en Windows-maskin vises mengden minne installert i skjermbildet system informasjon. Informasjonsskjermbildet systemet åpnes ved å høyreklikke skrivebordsikonet "Min datamaskin". Bla ned til delen merket minne og mengden RAM vises.

For å finne hva slags minnestørrelsen er mer komplisert og innebærer åpning maskinen. Heldigvis gir avgjørende teknologier et nettbasert verktøy som leser minnetype av hovedkortet. Se "Tilleggsressurser" nedenfor for en kobling til verktøyet. For de fleste datamaskiner, programvaren fullfører en skanning og beskriver typen minne som trengs for en oppgradering.

Hvis verktøyet ikke er kjøpedyktig merker typen minne, må du åpne saken og lese type. Det er viktig å holde statisk og støv fra minnekort og hovedkort. Et knep å holde jordet er å holde metall saken mens berører hovedkortet. Dette grunnlag du begrense statisk ladning ødelegger komponentene. Typen minne bestemmes av sporene som pinner er installert. En minnepinne ser ut som bildet ovenfor. Et klistremerke på minnet etiketter hvilken installert.

Installere hukommelse stokker

Etter kjøpe hukommelse stokker, kø memory stick med sporene på datamaskinen. Minnepinner har små knuter på hver side av kortet der hovedkortet klipp og holder minnet. Hold memory stick på sidene og begrense kontakt med kretser. Kretser minne er svært følsomme for statisk og skitt. Når du installerer minne, sørge for at staven er forsvarlig festet i tilkoblingen. Dårlig installert minne kan ødelegge minnet og gjøre det ubrukelig. Når minnet er installert, avslutte saken og Start datamaskinen. Se Windows systeminformasjonen igjen. Windows skal vise ekstra minne installert.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com