Bruke en Tomtom GPS med gatene & turer

December 1

Bruke en Tomtom GPS med gatene & turer

En Global Positioning System (GPS) har blitt et stykke teknologi som mange aldri forlate sine hjem uten. Som teknologien har utviklet seg til å redusere når store enheten til et lommeformat, er trådløs og svært flyttbar enhet, bruk en GPS blitt enklere enn noensinne. TomTom skryte av å ha en av de minste og letteste-å-bruke personlig GPS-enhetene på markedet. Bruke din TomTom med Microsoft gater og turer krever krever en fil konverteringsprosess siden TomTom er utstyrt med egen proprietære kartlegger program. Heldigvis er dette en enkel prosess som kan utføres i løpet av minutter.

Instruksjoner

• Opprette en Microsoft gater og turer ved inntastingen tur parametere i den & quot; Til & quot; og & quot; Fra & quot; felt. Klikk på den & quot; Få veibeskrivelse & quot; for å få kart turen.

• Klikk på & quot; Fil & quot; i øvre venstre hjørne av gater og turer-vinduet og Velg & quot; Lagre & quot; Gi din tur plan en passende tittel. Klikk på den & quot; Drop & quot; pilen ved siden av & quot; Lagre i & quot; feltet og Velg & quot; Desktop & quot; (Lagre denne filen til skrivebordet vil gjøre det lett å finne konverteringsprosessen.)

• Dataoverføre, installere og kjøre konverteringsprogrammet POI, en ledig omdanne program (se ressurser). Klikk på den & quot; Bla gjennom & quot; -knappen under den & quot; inndata & quot; og velg planlegger ferien gater og turer fra skrivebordet.

• Klikk på den & quot; Drop & quot; pilen ved siden av & quot; utdata & quot; feltet og velger den & quot; PEKER & quot; filtypen. (Dette vil tillate deg å konvertere filtypen GPX gater og turer til TomTom kompatibelt POI-fil). Klikk på den & quot; Bla gjennom & quot; -knappen under den & quot; utdata & quot; og velg hvor du ønsker utdatafilen lagres. (Det anbefales at du lagrer på skrivebordet for enkel tilgang). Klikk på den store & quot; Start & quot; for å starte konverteringsprosessen. Det tar bare noen sekunder å konvertere siden GPX-filer er relativt liten.

• Fjern det SD card fra din TomTom og koble den til datamaskinen. Dra og slipp den nylig konverterte POI-filen til SD-kortet. Fjern det SD card fra datamaskinen og sett den tilbake i din TomTom.

• Slå på din TomTom og Berør skjermen for å vise alternativmenyen. Trykk på & quot; Pil & quot; i nedre venstre hjørne og trykk på den & quot; I og rundt interesser & quot; muligheten til å velge den. Trykk på & quot; Søk etter & quot; -knappen og Finn den & quot; PEKER & quot; filen du konverterte, trykk på den å velge den. Du vil nå kunne se filen gater og turer på din TomTom bruker TomToms proprietære kartlegging og tur system.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com