Hvordan bytte SIM-kortet på en BlackBerry 8830

September 2

Hvordan bytte SIM-kortet på en BlackBerry 8830

SIM-kort er viktige telefoner hvis mobiloperatøren bruker dem. De lagrer all verdifull informasjon på telefonen som kontakter, tekstmeldinger, e-post og mer. Hvis du noen gang i en situasjon der telefonbatteriet dør eller du oppgraderer telefonen, ta ut SIM-kortet og sette det i den nye telefonen for den å arbeide. Hvis noe skjer med original SIM-kortet, og det må erstatte, dessverre du kan ha mistet de lagrede dataene, men aktivisering og installasjon er smertefri.

Instruksjoner

• Aktivere SIM-kortet. Ring din trådløse leverandørs telefonnummer og be om at aktiveres på nytt SIM-kort; ring fra en telefon enn den som du prøver å aktivere det nye kortet for. Alternativt kan du gå til din trådløse leverandørs webområde og aktivere den online (hvis tilgjengelig). Dette krever et nytt tall for SIM-kortet og mobiltelefonnummeret.

• Fjern gamle SIM-kortet. Trykk på utløserknappen på baksiden av telefonen og skyve av dekselet. Ta ut batteriet i å avdekke SIM-kortet. Trekk forsiktig SIM-kortet ut av sporet. Det kan være vanskelig å fjerne; i stedet for bøyd det eller tvinge det ut, kan du prøve å bruke en blyantviskelær eller stykke tape til å gripe det lettere og trekk den ut.

• Nye SIM-kortet inn i SIM-sporet.

• Erstatt batteri og batteridekselet.

• Vent til telefonen starte, og det vil være klar til bruk.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com