Hvordan ta en Grill på en Chrysler 300

June 1

Hvordan ta en Grill på en Chrysler 300

Chrysler 300 var et pust av frisk luft for bil-entusiaster ved introduksjonen. Bilen satt en ny standard for amerikansk stil med muskuløs kropp, lav profil vinduet åpninger og høye grill. Grillen av denne bilen er dets mest karakteristiske trekk som gjør den gjenkjennelig fra nesten den fjerneste avstander. Som med alle andre atskillelse tegning, har denne grillen blitt en favoritt for modifisering blant tilpasset bil mengden. Holde forskjellige form av denne bilen grill er mulig samtidig legge et personlig preg med en spesiell grill alle dine egne.

Instruksjoner

• Åpne panseret på din Chrysler 300 og observere grill området. Du vil merke at området grill er ikke del av åpne panseret, men holder seg på plass med foran fascia av bilen panseret åpnes. Du ser to plast dekker på innsiden av grillen rett innenfor motor bukten. Ett dekke vil bli plassert på hver side av grillen og begge overlapper toppen av den. Fjern dette ved å gi den en fast trekke med hendene.

• Fjern plast innsettinger lokalisert direkte bak plast dekker du fjernet. Det skal være to plast innsettinger på hver side som korresponderer med plast dekker som var maskering dem. Disse setter ligne tegnestifter og kan fjernes med et flathead skrujern til å snuse dem fra samlingen grill.

• Trekk utsiden av grillen fra fronten av bilen. Pass på å trekke forsiktig, som du ikke vil koble samlingen ennå, men bare skille det nok til å fullføre oppgaven. Du bør få ca en tomme eller to av gratis spill og grillen vil holde seg opp på egen hånd på dette punktet.

• Se på grillen fra innsiden av motoren bukten. Du vil se to square-head skruer på hver side av grillen og åtte Phillips-head skruer, fire øverst og fire på bunnen. Skru square-head skruer på hver side av grillen og fortsetter prosessen ved å skru ut de fire skruene på toppen av samlingen grill.

• Føler nederst på grillen og noter de gjenværende fire Phillips-head skruene som holder grillen på plass. Det er umulig å nå disse med en vanlig skrutrekker så må du skru ut disse med din offset skrutrekker med Phillips-head bit knyttet. Angre dette i rekkefølgen du ønsker, men vær forsiktig når du angrer siste skruen, som det er den siste biten feste grillen til resten av bilen.

Tips og advarsler

  • Lagre noen deler eller skruer på et trygt sted som du fjerne dem fra grillen forsamlingen så de vil være lett å finne hvis du trenger dem for et fremtidig prosjekt.
  • Etiketten lagrede delene på en logisk måte slik at du vet hensikten.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com