Effekten av maling på pakninger

August 13

Effekten av maling på pakninger

Effekten av maling på en topplokk pakning kan gi en rimelig løsning for resealing en brukt pakning og hindre en utblåsning. Riktig type maling etterligner effekten av de opprinnelige fabrikken belegg. Bruker varmebestandig maling kan pakningen å forsegle og kurere sted uten at malingen blir brent av før det cures og skaper den nødvendige barrieren. Disse maling effekter kan forsegle andre pakninger på et kjøretøy, også.

Øker tetting evnen

Maling kan brukes å hjelpe en topplokk pakning å forsegle riktig. En varmebestandig maling brukes på flamme ringen oppretter et klebrig lag som starter tetting prosessen. Tetting effekten fungerer som montert pakningen er deretter etterfulgt med topplokk---montering pakningen og stramme topplokk etter pakningen er viktig å gjøre denne maling effekten fungerer. Maling bør plasseres på stål ring området pakningen med ikke mer enn en kvart tommen overspray. Praktisere bevegelser før du plasserer pakningen er viktig fordi det hjelper mekanisk tidspunktet prosessen. Plassere to strøk som er tørre og legge til et siste tredje strøk som er prioritert når pakningen er satt på plass kobler både metallflater sammen.

Skaper en press barriere

Motoren varmer opp maling kurer og skaper en barriere mellom pakningen. Barrieren deflects varmen fra forbrenningsprosessen. Dette ikke bare hindrer forringelse og gikk ut av pakningen men blokkerer også trykket opprettet under forbrenning. Malingen bremser trykket fra å komme mellom pakningen, som også kan forårsake feil og forverring over tid.

Maling farge varierer effekter

Reflekterende kvaliteten på valgte maling kan hjelpe varme nedbøyning når pakningen er herdet. Hvit maling har best effekt fordi det er den mest reflekterende, men sølv eller aluminium kan også. Mørk lakkfarger vil ikke avlede varme også fordi mørke farger absorberer varme og er ikke reflektert. Lysere farger kan fungere godt i begynnelsen, men vil vokse svart med bruk forårsaker dem til å være mindre varme defelctive over tid. Før maling en brukt pakning, den gamle malingen skal fjernes eller forsegling evnen kan bli svekket.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com