Hvordan rengjøre motoren ventilene i en kommunal

August 20

Hvordan rengjøre motoren ventilene i en kommunal

Riktig kjører motor ventiler er avgjørende for effektiviteten av bilmotorer. De må rengjøres regelmessig. Slik at motoren ventilen forbli skitne kan påvirke tomgangen og dette kan påvirke måten funksjonene søkemotor.

Instruksjoner

• Fjern tilkoblingskabel fra negative batteri uttaket. Skru mutteren som ligger på kabelklemmen. Løsne klemmen fra terminalen.

• Åpne panseret på bilen og undersøke ventiler for skitt og støv. Finne de to skruene som fester ventilen til gass kroppen. Dette kan være plassert på baksiden av motoren på høyre side i brannmuren. Motor ventil skruene er veldig delikat, derfor er det avgjørende at du håndtere dem med forsiktighet.

• Fjern den elektriske støpslet fra ventilen, trykk ned på oversiden og undersiden av elektriske fjerne den fra ventilen.

• Løsne valve fra gassen kroppen og sette den på en tabell eller i et trygt sted på gulvet. Slå den over til å ta en titt på ventilen åpningene. Du bør kunne finne to åpninger baksiden av ventilen. Finn sensoren inni ventilen, undersøke sensoren, at det er ingen støvpartikler i sensoren.

• Åpne elektroniske deler rensemiddel og distribuere den sjenerøst over sensoren. For hardt nedsmusset sensorer, hell noen av rensemiddel i en bolle med varmt vann og plasserer sensoren inni den i en ti minutter. Forkaste vannet, fylle bollen med vann og mer rengjøringsmiddel. Plass sensoren tilbake i bollen. Kontroller at rensemiddel kjører klar med ingen smusspartikler i den. Hvis det er fortsatt smusspartikler vises, kan du gjenta hele prosessen.

• Sett ventilen tilbake i motoren, at det er sikkert på plass. Fest de to skruene som tidligere har fjernet med skrutrekkeren. Slå på motoren og tillate at den fortsetter å kjøre for en periode på fem minutter.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com