Hvordan lage en Side av et bilde mørke & andre Side lyset i Photoshop

August 17

Hvordan lage en Side av et bilde mørke & andre Side lyset i Photoshop

Adobe Photoshop gir bilderedigeringsprogram verktøy som gjør det mulig å legge alle typer visuelle effekter til bildene. Beskjære og trimme verktøy lar deg endre størrelse og fokus på bildene, mens belysning verktøy lar deg løse dårlig lys eller legge til lyssettingseffekter som gjør bildet tar på nytt liv. Hvis du ønsker å gjøre en side av et bilde som er mørk og andre siden lyset, for eksempel, kan du gjøre det med Photoshop lysverktøy.

Instruksjoner

1 Start Adobe Photoshop på datamaskinen. For å starte Photoshop på en Windows-datamaskin, gå til "Start"-menyen, klikk "Alle programmer," Klikk "Adobe"-mappen og klikk på "Adobe Photoshop." Klikk på en Windows-maskin "Finder" Klikk "Applications" Klikk "Adobe"-mappen og "Adobe Photoshop."

2 Åpne bildet du vil redigere i Photoshop. Gå til "Fil," Klikk "Åpne" finne filen i vinduet som kommer opp og Dobbeltklikk filen for å åpne den i et nytt Photoshop-vindu.

3 Isolere siden av bildet som du vil gjøre mørke. For å isolere delen av bildet, klikk "Rectangular Marquee Tool" baren "Verktøy", klikk på bildet med musen og hold nede museknappen mens du drar for å danne et rektangel rundt en side av bildet. Hvis du vil at bildet skal deles i to, kan du bruke verktøylinjen øverst i vinduet som bildet er åpnet i å finne sentrum.

4 Gå til "Image" menyen, hover over "Justeringer" og velg "Lysstyrke/kontrast" åpne "Lysstyrke/kontrast" verktøyet. Flytt glidebryteren under overskriften "Lysstyrke" til venstre for å mørkne den merkede delen av bildet. Du kan også flytte kontrasten til venstre hvis bildet blir vanskelig å se når du mørkere. Når den valgte delen av bildet er så mørkt som du ønsker, klikk "OK".

5 Klikk "Rectangular Marquee Tool" igjen og denne gangen tegne et rektangel rundt den andre siden av bildet. Tilbake til "Bilde" menyen, velg "Justeringer" og "Lysstyrke/kontrast."

6 Flytt glidebryteren under "Lysstyrke" til høyre for å lette den valgte siden av bildet. Flytte "Kontrast" til høyre også kan bringe skarphet tilbake til bildet hvis bildet for uskarpt når lettet. Klikk "OK".

7 Gå til "Fil" og velg "Lagre som..." lagre bildet. Hvis du vil lagre prosjektet i tilfelle du trenger å arbeide med det igjen, Velg alternativet "Photoshop (PSD)". Hvis du ønsker å lagre bildet som en bildefil, velg "JPEG" eller "GIF" som "Filtype." Angi et navn på bildet i boksen og trykk "Lagre" for å lagre den redigerte filen på datamaskinen.

Tips og advarsler

  • Hvis verktøylinjen for Photoshop ikke åpnes automatisk på skjermen når du starter Photoshop, gå til "Vindu"-menyen og klikk på "Verktøy" for å vise den "Verktøy".

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com