Hvordan bruke VNC Server

August 22

Virtuelle nettverksmaskin eller VNC for kort, kan du koble eksternt til en datamaskin som har VNC installert. VNC fungerer annerledes enn eksterne skrivebordet. Både du og gjeldende bruker av datamaskinen du kan se skrivebordet samtidig. Dette gjør VNC perfekt for undervisning brukere en datamaskin teknikk mellom steder. IT-teknikere bruke ofte VNC for å feilsøke datamaskinproblemer. VNC er tilgjengelig i en gratis versjon og som en betalt lisens format.

Instruksjoner

1 Installere VNC på alle datamaskiner kan du koble til inkludert deg selv.Se "Ressurser" under laste ned den nyeste versjonen. Pass på å velge det ledig versjonen med mindre du trenger den ekstra funksjonaliteten av betalte versjoner. Dobbeltklikk oppsett filen du lastet ned og følg instruksjonene for å installere.

2 Velg et passord for hver installasjon. Du kan bruke samme passord eller et annet passord for hver. Hvis du ikke blir bedt om å opprette et passord under installasjonen, åpne VNC og velg "alternativer. Velg kategorien "Godkjenning", velg "VNC passordgodkjenning radio"-knappen og velge et passord. Trykk «Bruk» når du er ferdig.

3 Høyreklikk ikonet i anmeldelse brett og velge "VNC Server." Gå til "Start, alle programmer, VNC Server - VNC serverversjon," eller Dobbeltklikk ikonet VNC Server på skrivebordet for å åpne VNC Server og viser vinduet tilkobling.

4 Skriv inn i IP-adressen eller datamaskinnavnet til datamaskinen du vil koble til i tekstboksen datamaskinnavnet. Noen maskiner, spesielt servere, er enklere å koble til hvis du bruker IP-adressen.

5 Skriv inn passordet på datamaskinen du kobler til. Dette blir passordet du maskinen opp med i trinn 2. Klikk "Kontakt."Husk å bruke passordet for maskinen du kobler til og ikke passordet du angav for din egen maskin.

6 Begynn vise og bruke den eksterne datamaskinen som din egen. Hvis den andre datamaskinen er konfigurert til å be brukeren om å godta innkommende tilkoblinger, vil du måtte vente opp til 30 sekunder for den eksterne brukeren å godta tilkoblingen. Hvis brukeren ikke godtar, kan du ringe brukeren å varsle dem om du prøver å koble.

Tips og advarsler

  • Opprett en liste over alle datamaskiner VNC installeres på med den tilsvarende IP-adresser, navn og passord. Hvis du glemmer et passord, må du installere VNC.
  • La aldri noen som ikke bruker VNC for å vite passordet. Dette vil gi uautoriserte brukere tilgang til eksterne datamaskiner. Bruke en kombinasjon av bokstaver og tall for en sikrere passord som ikke er lett å gjette.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com