Hvordan kommer jeg har en papirkurven & en gjenvinne brosjyre?

September 17

Hvordan kommer jeg har en papirkurven & en gjenvinne brosjyre?

Mange filer på datamaskinen var aldri ment å bli sett. Det gjenvinne brosjyre er ett eksempel, som det er skjult som standard i Windows. Det følger med papirkurven du se på skrivebordet, delta i papirkurven sletting bak kulissene.

Slette en fil

Når du sletter en fil, er det faktisk fortsatt på harddisken. Det lagres midlertidig i papirkurven, i tilfelle du ønsker å hente den. I denne perioden lagres den slettede filen i det gjenvinne brosjyre, som inneholder flere "$RECYCLE. BIN"mapper for hver stasjon eller partisjon. I virkeligheten flyttes slettede filer fysisk ikke; navnene er endret og indeksert på nytt for å vise "nye" plassering. Tømme papirkurven merker bare plass som ledig, slik at operativsystemet skrive over om nødvendig.

Gjenvinne brosjyre

Hver stasjon i systemet har en av disse mappene, og de er i hovedsak det samme som papirkurven, med et annet navn. Forskjellen er at det gjenvinne brosjyre administreres av Windows og tillater ikke brukermedvirkning. Mappen er satt til "Lese-bare" så du kan se innholdet uten å endre seg. Se denne mappen betyr systemfiler er utsatt og det bør gjøres for å holde dem protected fra uerfarne brukere. Klikk "Organiser," "Brosjyre og søke valgmulighetene," "View", og "Ikke Vis skjulte filer," plasere en sjekk av "Hide beskyttet operativsystemfiler".

Gjenopprette filer

Papirkurven er feilsikker når du åpner det du mest nylig slettet filer. Hvis du klikker "Gjenopprette alle elementer", sendes alt tilbake til sin opprinnelige plassering. Høyreklikk en enkelt fil og velg "Gjenopprett" for å hente dem individuelt. Selv etter permanent sletting, kan mange filer gjenopprettes hvis du handle raskt. Arkiv restaurering programvare søker etter filer av denne typen, og mange rapporterer også nivået av skade, som påvirker sannsynligheten for en full gjenoppretting. Hvis du venter for lenge, skrives filen over mange ganger, noe som gjør restaurering umulig.

Permanent sletting

For å virkelig slette en fil fra papirkurven eller det gjenvinne brosjyre, skal dataene skrives over det flere ganger. Bortsett fra en full format er dette den eneste måten å hindre gjenoppretting av dataene. Selv da, er det ingen garanti at informasjonen er borte. Noen programmer, som CCleaner, inneholder mer enn ett alternativ å makulere filer. Den raskeste måten er enkle overskrive som skriver over filene tre ganger. Bruke alternativet komplekse 35 går, den beste sikkerheten.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com