Hvordan å gjenopprette tapte filer i papirkurven Bin gang fjernet

May 18

Hvordan å gjenopprette tapte filer i papirkurven Bin gang fjernet

Når Windows sletter en fil fra papirkurven, fjerner den referansene til filen i indeksen. Fysisk dataene forblir på disk før de skrives over en annen fil, og med en spesialist Programvareverktøyet er det mulig å hente en fil som har blitt slettet. Nyere sletting, jo bedre sjansene for å gjenopprette den. En rekke pakker er tilgjengelig å takle jobben, men i denne veiledningen vil vi bruke hende igjen, en av de mest effektive og lett-å-bruke freeware verktøyene.

Instruksjoner

1 Laste ned Recuva fra webområdet Pirisoft (se ressurser), og følg installasjonsveiledningen å installere programvaren på systemet.

2 Starte Recuva fra Start-menyen eller skrivebordet. Som standard vises den filgjenoppretting veiviseren som som er den enkleste måten å gjenopprette filer. Klikk "Ikke Vis denne veiviseren ved oppstart" Hvis du heller åpner mer avansert visning i stedet.

3 Klikk "Neste" og velg filen du vil gjenopprette - tilgjengelige alternativene dekke bilder, musikk og video. Velg "Andre" ta alle filtyper i søket.

4 Klikk "Neste" og velg en plassering på disken der hende igjen etter slettede filer som kan gjenopprettes. Hvis du ikke vet det bestemte stedet, velge "Jeg er ikke sikker" (som vil fortelle hende igjen å se på alle stasjonene).

5 Klikk "Neste" igjen og et sammendrag vises. Hvis tidligere skanninger ikke finne slettet filen du er ute etter, sjekk alternativet dyp avsøke - denne metoden er mer grundig men kan øke tiden det tar å skanne mapper og disker.

6 Klikk "Start" å skanne de angitte stedene for slettede filer kan gjenopprettes benytter Hende igjen. Gjeldende fremdrift og den gjenværende skanning tiden vises på skjermen. Når skanningen er ferdig, vises en liste over resultater.

7 Sett en hake ved alle filene du vil gjenopprette. Klikk "Komme seg" for å gjenopprette filen, blir du bedt om å velge en målmappe, som skal være forskjellig fra den opprinnelige plassering å hindre over skrive dataene som kreves for gjenopprettingsprosessen.

8 Klikk "Bytt til avansert modus" for en mer detaljert titt på resultatlisten. Fra denne alternative skjermen kan du vise ekstra filen informasjon og filtrere filer etter type. Gjenopprettingsprosessen er det samme som forrige trinn.

9 Velg "Alternativer" for å konfigurere ulike aspekter av Recuvas atferd, inkludert hvordan den håndterer skjulte og null byte-filer.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke gjenoppretter en bestemt fil benytter Hende igjen, kan du prøve å bruke et annet program. Et par alternative freeware verktøy er oppført i ressurser. Som en siste utvei, kan du prøve å bruke et profesjonelt program eller en tjeneste for å gjenopprette dataene.
  • Programmer som Recuva kan brukes å gjenoppretter fil-størrelse med slektning lette. Hvis du trenger å sette sensitive data utover utvinning (Hvis du selger en harddisk eller PCen din, for eksempel), kan du benytte tjenestene til en fil shredder verktøyet å trygt tørke det fra disken.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com