Hvordan laste ned programvare for en HP C7180

February 5

HP Photosmart C7180 er en blekkskriver som er utformet for å gi mange tenkelig funksjonene i en enkelt enhet. Skrive ut dokumenter og bilder har C7180 en planskanner for bilder eller dokumenter og en faksmaskin. I tillegg til C7180 kan skrive ut direkte fra et minnekort, eliminerer behovet for å bruke en datamaskin for noen funksjoner. Hvis du har en C7180 som du installerer på en ny datamaskin, og du ikke lenger har den opprinnelige programvare-CD, kan du laste ned Photosmart C7180 programvaren fra webområdet HP Customer Care.

Instruksjoner

1 Gå til webområdet for HP Customer Care ved å følge koblingen ressurs.

2 Skriv inn "C7180" i boksen "Angi produktnummeret ditt" øverst på siden og trykk "Enter". Dette bringer deg til kundestøttesiden for HP Photosmart C7180.

3 Klikk "Programvare & drivernedlastinger" neste CD-formet grafikken.

4 Bruke drop-down menyen øverst på siden til å velge versjonen av Windows er installert på datamaskinen. Du finner også HP Photosmart C7180 programvare for Mac og Linux-baserte datamaskiner som bruker denne menyen. Klikk "Neste" etter du har valgt.

5 Klikk plusstegnet ved siden av "Driver" for å vise alle elementene i kategorien. Avhengig av hvilken versjon av Windows installert, kan du ha to forskjellige versjoner av programvaren HP Photosmart C7180 å velge mellom: vanlig driveren eller funksjonsrike programvaren. Driveren er en mye mindre nedlasting, men inneholder ingen funksjonalitet fra gjør skriveren fungerer med datamaskinen. Hvis for eksempel du vil forhåndsvise og beskjære dokumenter og bilder før skanning dem, velger du i stedet funksjonsrike programvaren.

6 Klikk "Last ned" knappen ved siden av programvareversjonen du har valgt. Når nettleseren åpnes en nedlastingsvinduet, gå til skrivebordet og klikk på "Lagre"-knappen.

7 Dobbeltklikk filen for HP Photosmart C7180 programvaren når nedlastingen er fullført. For eksempel hvis du valgte den grunnleggende driveren for Windows XP, heter filen "AiO_071_000_201_000_CDA_DriverOnly_Network_enu_NB.exe." Følg instruksjonene for å installere programvaren.


© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com