Flytte oppgavelinjen på datamaskinskrivebordet

October 24

Flytte oppgavelinjen på datamaskinskrivebordet

Oppgavelinjen er en integrert del av Windows-skrivebordet. Vanligvis plassert nederst på skjermen, lar den brukeren se hvilke programmer som er åpent og aktivt til enhver tid. Når programmer er minimert, er de plassert på oppgavelinjen. Disse programmene kan gjenopprettes fra oppgavelinjen ved å klikke på programikonet. Har oppgavelinjen en beliggenhet som passer din er viktig fordi dette verktøyet brukes så ofte. Flytte oppgavelinjen fra ett sted til et annet på skrivebordet vil tillate deg å plassere det akkurat.

Instruksjoner

1 Lås opp oppgavelinjen. Hvis det er låst, vil du flytte den fra sin nåværende beliggenhet. Høyreklikk oppgavelinjen. Hurtigmenyen åpnes. Ser nedover listen til du finner en oppføring for "Lås oppgavelinjen." Hvis det vises et hakemerke foran denne oppføringen, betyr oppgavelinjen er låst. Klikk en gang på enter for å låse opp oppgavelinjen. Innholdsmenyen lukkes automatisk. Hvis ingen hake vises foran denne oppføringen, er oppgavelinjen ulåst. Gå videre til trinn 2.

2 Flytte oppgavelinjen nederst skrivebordet til toppen, eller omvendt, ved å plassere musepekeren over alle tom plass på oppgavelinjen (der ingen programmer ikoner vises). Klikk, hold og dra verktøylinjen til motsatt kant av skjermen. Når du drar, flyttes oppgavelinjen med markøren. Slipp venstre museknapp for å slippe oppgavelinjen på en ny plassering på skrivebordet.

3 Flytte oppgavelinjen til venstre eller høyre kant av skjermen ved å gjenta prosedyren bare beskrevet: Klikk, hold, dra og slipp oppgavelinjen på den nye plasseringen.

4 Lås oppgavelinjen når du er fornøyd med sin plassering på skrivebordet. Å låse oppgavelinjen forhindrer det flyttes ved et uhell når du musen rundt på skjermen. Høyreklikk oppgavelinjen, velg "Lås det oppgave" og klikk én gang. Windows plasserer et hakemerke foran oppføringen og lukker hurtigmenyen automatisk. Oppgavelinjen er nå låst på plass.

Tips og advarsler

  • Å dra aktivitetsfeltet vil flytte den rundt på skjermen.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com