Hvordan du bytter olje på Twin kammer gafler

June 20

Hvordan du bytter olje på Twin kammer gafler

Twin kammer gafler brukes på de fleste moderne av veien og sport sykler. Denne typen gaffel krever mindre vedlikehold enn en vanlig gaffel samtidig som det gir bedre ytelse. Endre gaffelolje holder forurensninger og smuss fra skade interne hjuloppheng deler og forårsaker dem til å bære for tidlig. Endre olje om hver 50 riding timer vil holde din suspensjon operativsystemet jevnt og vil spare deg mye utgifter i det lange løp.

Instruksjoner

• Fjerne styret fra motorsykkelen og legge dem tilbake på tanken, beskytte dem med et håndkle eller stort klut. La den gaffel røret i motorsykkel trippel klemmer, men løsne på topp bolt(s). En myk jawed eller gaffel skruestikken kan brukes til å holde gafler hvis de er fjernet fra motorsykkelen.

• Løsne gaffel hetten ved hjelp av store skiftenøkkelen. Se brukerhåndboken for riktig størrelse. Løsne bolten på bunnen av gaffelen til det vil skille helt fra bunnen av den gaffel røret. Kassetten fortsatt knyttet til bolten.

• Trykk gaffel hetten nedover patron stangen kommer ut av bunnen av gaffelen langt nok til å se de flate områdene på kassetten. Hold kassetten en åpne slutten fastnøkkel på leilighetene som ble utsatt, og med en annen Fjern bunnen bolten. Etterpå innstilt vil falle når bolten er fjernet. Ta vare ikke for å la dette traff gulvet.

• Skru av gaffel korken resten av veien og fjerne patronen fra toppen av gaffelen. Fjern den gaffel røret av sykkelen og sette den og kassetten på en ren og tørr arbeidsflate i et godt opplyst. Bruk en liten flat tips skrutrekker fjerne tørke og deretter fjerne circlip som holder gaffel forseglingen på plass.

• Lett varme området rundt segl med en propan fakkel. Dette bryter bond foringen til ytre røret. Hold toppen og bunnen av gaffelen tuber, og dra dem kraftig med begge hender. Rørene vil skille etter noen repetisjoner. Tappe olje fra kassetten og ytre gaffel kammeret.

• Inspisere foringer og sel grundig for tegn på slitasje. Ideelt sett bør du endre sel og foringer hver gang gaffelolje endres. Rengjør alle delene grundig med Bremsedeler renere.

• Med gaffel segl driveren, kjøre den nye seal på plass og erstatte circlip. Installere tørke. Fylle kassetten med gaffelolje til nivået som er angitt i manualen eller hylle hvor komprimering ventilen sitter. Bleed patronen av luft ved sakte beveger seg stangen ut til det går greit. Sett kassetten i toppen av gafler og sett etterpå innstilt. Sett inn bunnen bolt og stramme.

• Fyll ytre røret med mengden olje anbefales i brukerhåndboken. Tråd i topp cap. Sett inn gaffel røret i trippel klemmen og boltene bunnen. Snurp gaffel topp cap, og deretter boltene topp. Gjenta hele framgangsmåten for andre gaffelen.

• Når prosedyren er ferdig på begge gafler, installere styret. Ta motorsykkelen for en prøvetur og se etter lekkasjer rundt de nye gaffel pakninger.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com