Hvordan installere en Mazda CD-spiller i en Toyota Camry

July 20

Installerer en ny CD-spiller i din Toyota Camry kan forbedre lydkvaliteten og maksimalt volum og kan også legge til funksjoner som støtte for MP3 og navigering i dashbordet. Mens mange Camry eiere foretrekker å kjøpet ettermarkedet CD-spillere, er det også mulig å bruke en fabrikk-spesifikasjonen CD-spiller fra et annet kjøretøy, for eksempel en Mazda, oppgradere CD-spilleren i en Camry. Dette vil kreve en ledningsnett gjelder modellen og Mazda bilen og et monteringssett gjelder for året av Camry.

Instruksjoner

• Strip en 1/2-tommers lengde på den elektriske skjerming hver Elektrisk ledning på ledningsnett ved å plassere ledningene i 18-gauge sporet av et par wire strippere og trekke ledning strippere mot slutten av ledningen. Hvis elektrisk ledningene på Mazda CD-spilleren ikke har bare elektriske ledningen utsatt, gjentar du dette trinnet med de ledningene.

• Vri de elektriske ledningene fra ledningsnett med ledningene fra Mazda CD-spilleren. Referanse ledningene guider fra både ledningsnett og CD-spilleren for å avgjøre hvilke ledninger må være tilkoblet. Ledninger som deler en funksjon skal kobles til hverandre. Enkelte ledninger har ikke en match, avhengig av hvilke funksjoner for Mazda CD-spilleren.

• Pakk hver individuelle elektrisk forbindelse med elektriske tape. Sørg for å fullt ut dekke hver del av eksponert ledninger slik at de elektriske tapen berører skjerming på begge ender av tilkoblingen. Hvis det er noen ledninger som ikke har en kompis, fullt Pakk endene av disse ledninger i elektriske tape.

• Skyv Mazda CD-spilleren i monteringssett for Toyota Camry. Noen monteringssett har faner som skal trekkes ut for å holde CD-spilleren på plass. Se montering kit instruksjonene i dette trinnet å sikre at CD-spilleren er riktig sikret i montering kit.

• Koble ledningsnettet Mazda CD spilleren til det elektriske systemet av Camry. Ledningsnett skal kobles direkte til den Camry elektriske systemet port.

• Koble antennekabelen til antennen kabel sporet på baksiden av Mazda CD spilleren.

• Skyv Mazda CD spilleren, omsluttet monteringssett, inn i CD-spiller sporet på Camry dashbordet.

• Boltene som holder Mazda CD-spilleren i den Camry dashbordet med en skiftenøkkel.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com