Alternativer for Internett-telefon

November 12

Alternativer for Internett-telefon

Alternativer for Internett-telefon har blitt mer populære og utbredt i de siste årene. Mange hjem er avgjørende å avkall et land linje, leter etter et billigere alternativ til tradisjonell telefontjeneste samtidig som har komfortable en hjemme telefonlinjen. Voice Over Internett-telefon, kabel telefon og andre alternativer er rimelig og pålitelig.

VOIP

VOIP-tjeneste eller stemme Over Sykehuslege telefon service, er tilgjengelig fra ulike Internett telefon selskapene. Denne tjenesten bruker en tradisjonell telefonkontakt levere telefontjenesten til telefonen du ønsker, under overføring fra et modem koblet til Internett-tilkobling på hjemmet. VOIP service er et økonomisk valg, men kan være så høyt som tradisjonelle månedlige telefontjeneste hver måned.

Magic Jack

Magic Jack er en Sykehuslege telefon service som kobles på standard telefonen til datamaskinen med en liten jack. Dette gjør at telefonen skal brukes som en tradisjonell telefonene, samtidig tilby økonomiske friheten til alternativer for Internett-telefon. Denne tjenesten betales årlig for en liten avgift, mye lavere enn en tradisjonell telefontjeneste. Magic Jack vil bare jobbe mens datamaskinen er på og det er en Internett-tilkobling. Bredbåndsforbindelse er anbefalt for beste samtale klarhet.

Skype

Skype bruker Internett-tilkoblingen til å tillate en personlig telefonsamtale uten bruk av en tradisjonell telefon. En USB-headset er koblet til datamaskinen portene å ha samtale. Bruk av en web cam kan også gi partene å se hverandre.

Bredbånd

Kabelselskaper tilbyr telefon service som en del av Internett pakken bunter. Denne telefontjenesten bruker modemet som gjør at Internett og kabel linjene til å levere en telefontilkobling til vanlig telefonkontaktene i hjemmet. Denne tjenesten er pålitelig, bortsett fra i områder der power supply problemer er et problem. Når den elektriske eller Internett-tjenesten ikke er tilgjengelig, fungerer ikke telefonsystemet.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com