Hvordan sette Trim på en 25 HK Evinrude

March 4

Hvordan sette Trim på en 25 HK Evinrude

Båten er moro når alt fungerer som de skal. Båtmotorer må du definere en bestemt måte for dem å arbeide. Hvis du tilfeldigvis har en speedbåt utstyrt med 25hk Evinrude utenbordsmotor og mens underveis båten føles som sin nese er langt opp i luften, eller forsøke å gå under vann, beskjæres påhengsmotor ikke rett. Med litt prøving og feiling, kan du angi motor kan rett.

Instruksjoner

• Ta båten ut på en prøvetur og gass til minst 75 prosent av gass. Legg merke til båtens håndtering og se hvor dens nese er i forhold til horisonten. Det bør være like over horisonten. Hvis det er for høyt, beskjæres motoren langt ut; lavt, beskjæres det for langt i.

• Ta båten tilbake til land og ta varsel av en lang, 3/8-tommers-diameter eller større vannrett aksel som motoren hviler nær akterspeilet mount. Denne akselen vil ha et antall hull der det kan passe, både over og under gjeldende plassering. Disse hullene er trim justering. Flytte akselen ned vil bringe motoren i og nesen ned; flytte akselen opp vil presse motor ute og nesen opp.

• Tilt motoren av akselen og deretter flytte akselen til kontoen for båtens handlinger under prøvetur. Etter justering, ta en tur og justere etter behov.

Tips og advarsler

  • Kontroller at nyttelasten for båten er sikret og plassert på et sted hvor det vil være når båten brukes. Skifte batteri, bensintank eller noen tung gjenstand frem- eller endres trim betraktelig.
  • Senere modeller kan justeres i gang av knappene på gass håndtaket.

© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com