Informasjon på Panasonic DMC-FZ28 Digital kameraet

July 23

Panasonic lanserte DMC-FZ28 sommeren 2008. DMC-FZ28 er en super zoom-kamera, en kraftig pek og skyt digital med en enkelt, uforanderlig linse. Men det enkelt objektivet har en massiv zoom og vidvinkel evner. Dette kameraet er utformet for brukere som ikke tankene bærer med seg noe litt større enn en standard kompakt pek og skyt, men som ikke ønsker å rote rundt med å endre linser.

Et stort kamera

Panasonic DMC-FZ28 er ikke din gjennomsnittlige kompakt digital kameraet, eller er det beregnet på være. Dette kameraet er 4,6 inches bredt, 3 inches høy og 3,5 tommer dyp - med objektivet tilbaketrukket. Den veier 13 oz. før du setter inn batteriet. Det er ikke et lommeformat kamera, men det den mangler i kompakthet kompenserer systemet for med sin linse.

Linsen

Panasonic pakket en telezoom-objektiv i DMC-FZ28. Objektivet er en 27-486 mm super zoom. Vidvinkel slutten av objektivet gir minimal fokusavstand, på makro-modus, av en tredjedel av en tomme. Zoom-enden av objektivet tilsvarer 18 X zoom, pluss 4 X digital forstørrelse til en svimlende 128 X kombinert zoom. I tillegg har til DMC-FZ28 forskjellige autofokus moduser, inkludert en kontinuerlig autofokus-modus for bevegelige objekter og manuell fokus kontroller. Manuell fokus justeres via en joystick og ikke en fokusring, som på DSLR eller 35 mm film kameralinsen. Den maksimale blenderåpningen er f/2.8, som er rask nok for skyting i relativt dårlig lys, som på skumring eller daggry eller innendørs under glødende lys.

Sensor

Panasonic DMC-FZ28 digital kameraet har en 10-megapixel, 1/2,33-tommers sensor, som er en stor forskjell mellom dette kameraet og en DSLR. Selv entry-level DSLR-kameraer har fysisk større sensorer; DMC-FZ28 har samme sensorstørrelse som en kompakt pek og skyt kamera. Fotostørrelser er store i forhold til piksler, men med maksimal oppløsning på 3648 av 2,736 i størrelsesforholdet 4-til-3. Du kan også ta bilder i 3-til-2 og 16 til 9 aspekt prosenter, modi som er optimalisert for å gjøre 4-av-6 utskrifter og widescreen-skjermer, henholdsvis. Videoene har en maksimal oppløsning på 1280 av 720 piksler, 720p.

Innstillinger

DMC-FZ28 tilbyr mye kontroll, med ISO følsomheten fra 100 opp til 1600, og en høy følsomhet løft modus ISO 6400. Kameraet har syv forhåndsinnstilt hvitbalanse modus og en full manuell justeringsmodus, med 1/3 skritt fra negativ til positiv 9. Lukkeren er justerbar til en høyeste hastighet på 1/2000 andre og har lang eksponering lukkeren driftsmoduser 15, 30 og 60 sekunder. Bilder lagres i JPEG eller RAW-format, som gir mer kontroll i etterbehandling. Kameraet skyter burst-modus med 2,5 bilder per sekund, til fem profilen på standardmodus.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com