Hvordan holde iPod Touch batteri sterk

September 22

Holde iPod touch batteriet sunn er viktig for å sikre lang livet til enheten. Det er to faktorer å vurdere når lære å holde batteriet i en iPod touch sterk: batterilevetid og batterilevetid. Batterilevetiden refererer til hvor lenge batteriet blir ladet. Batteribrukstid refererer til hvor mye tid du kan bruke batteriet før det krever en erstatning. Hvis du er bekymret for den generelle ytelsen til din iPod-batteriet, bør du fokusere på å øke levetiden til batteriet.

Instruksjoner

• Hold iPoden ved romtemperatur. Selv om en iPod touch kan lagres hvor som helst fra-4 grader F til 113 grader C, er det best å holde det i romtemperatur, som er 73 grader F.

• Holde iPod-programvaren oppdatert ved hjelp av iTunes. Oppdateringer ikke bare inneholde ny programvare for iPod touch, de også inkluderer oppdateringer til enhetens firmware som kan øke enhetens batterilevetid.

• Gå gjennom minst én ladesyklus per måned. Du fikk gjennom en hel ladesyklus ved fullt lading av batteri, bruker enheten til batteriet er dødt og deretter fullt lade enheten. Ladesykluser er viktig fordi elektroner i en iPod-litiumbasert batteriet må flytte for å prestere på topp evne.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com