Måter å avslutte en bil Lease

December 14

Leie en bil er et fleksibelt system som gir mindre-inkrementell betalingsplaner og mindre ansvar i forhold til direkte eierskap.

En av downsides til leasing er imidlertid at i tider med økonomisk uro, kan du bare likvidere din bil for noen raske penger. I stedet kan avslutte en bil leie være en vanskelig og noen ganger kostbar oppgave. De vanligste metodene for avslutning omfatter overføring lease (med eller uten hjelp av et selskap) og avslutte lease tidlig.

Leieavtalen overføring (gjør det selv)

Ifølge-leaseboys.com, for å overføre en leieavtale selv må du utføre to oppgaver. Først må du finne et sted å annonsere lease overføringen, som på en online vil-annonsen nettsted som Craiglist.org eller i lokale aviser classifieds inndelingen. Deretter må du finne---forhåpentligvis med hjelp av annonsene---en person som er interessert i å ta over din bil lease. Men ifølge-Leaseguide.com, denne personen må først godkjennes av leieavtalen selskapet (som vil sannsynlig innebære kreditt/bakgrunnen sjekker) før han eller hun kan bli ny leietaker. Den største fordelen med en gjør det selv leie overføring er den lave kostnaden, som du ikke trenger å betale gebyrer overføring eller straff.

Bruke en leasing-selskap

Ifølge-Leaseguide.com er et annet alternativ for å komme ut av en bil leie å overføre den ved hjelp av en online leasing-selskap, som Leasetrader.com eller Swapalease.com. Disse selskapene legge reklame for din leid bil på sine nettsider, finne nye leietakere og arbeide direkte med du og leie selskapet for å sikre at alle de riktige papirene er arkivert og at overføringen skjer glatt. Selvfølgelig disse lease-transfer selskapene belaste et gebyr for sine tjenester, men til slutt disse avgiftene ville være ingen steder nær beløpet det ville koste å avbryte lease tidlig.

Avbryt og betale

Det siste alternativet for avslutning en bil leie er å kansellere leasing selskapet og betale det du fremdeles skylder. Dette er kjent som en tidlig avslutning, og er forbundet med høye kostnader. Ifølge-Leaseguide.com, du bare returnere ikke den bilen, betalingen en avgift, og gjøres med leieavtalen. I stedet beregner hvert firma, i sin egen spesielle måte tidlig oppsigelse kostnader. Ifølge-Leaseguide.com er disse kostnadene vanligvis ganske høyere enn fleste forventer og noen ganger varierer i tusenvis av dollar. Noen aspekter av din bil som et leasing selskap vil vurdere ved oppsigelse kostnader inkluderer, ifølge-leaseboys.com, kilometerstand du har satt på den, og eventuelle slitasje eller skader som har være blitt bøyd.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com