Hvordan du bruker en USB 2.0 til Ide/Sata-Adapter

January 13

Hvordan du bruker en USB 2.0 til Ide/Sata-Adapter

Fortsettelsene avansert teknologien feste (SATANISK) stasjoner er gradvis erstatte Parallel ATA modeller. Med færre kabler, økt tilkobling lengde og muligheten til å koble fra og koble omstart av datamaskinen (hot-swap), er SATA-stasjoner mer brukervennlig. Disse egenskapene også aktivere den gjennomsnittlige brukeren å raskt gjenopprette data eller bruke stasjoner for ekstern lagring. Selv om kits er tilgjengelig for montering stasjoner, er bruke USB adapter kabler en rimelig løsning for midlertidige tilkoblinger.

Instruksjoner

SATA/USB-kabel

1 Forbered ditt område. Harddisker er følsomme for statisk elektrisitet, varme, støv og trykk. Arbeid i et uncarpeted område på en flat, ren overflate. Fjern arbeidsområdet av løs elementer.

2 Jording før du arbeider med noen komponenter. Jording ved iført en jording reim. Installere jorden matter (jording overflater) Hvis du skal jobbe med følsom elektronikk ofte. Ikke sitte i en rullestol, stå med føttene på bakken.

3 Slå på datamaskinen. Koble SATA-stasjonen til SATA-kontakten på din adapterkabel.

4 Fest strømkabelen til stasjonen. Hvis det er en på/av-bryteren, kan du slå den av. Hvis kabelen ikke ble levert med en SATA strømkabel bruk strømledningen fra en desktop SATA-harddisk. (Du må fjerne saken og koble harddisken å nå den.)

5 Koble nettstrømadapter direkte til veggen eller et overspenningsvern. Angi av/på-bryteren til "On".

6 Sett USB-pluggen til datamaskinen. SATA-harddisk gjenkjennes automatisk som en "flyttbar stasjon." Windows 98 eller tidligere kan kreve en oppgradering til stasjonen.

Tips og advarsler

  • Tving ikke tilkoblinger, dette kan skade stasjonen eller adapter kabelen.

© 2019 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com