Kan du få en iPod Shuffle til arbeid igjen hvis du vasket og tørket det i en maskin?

July 5

Hvis du tilfeldigvis vaske og tørke en iPod Shuffle, er det ikke sannsynlig at enheten vil være operativ når du fjerne den fra tørketrommelen. Hvis ikke, vil du stå for å betale ut av lommen for reparasjon eller erstatning av enheten, siden iPod begrenset garanti ikke gjelder for væske skade.

Effekten av væske skade

Alvorlighetsgraden av skader som oppstår i kjølvannet av en iPod Shuffle utsettes for væske, avhenger av lengden og spesielle tilfeller av eksponering. Mens forlater enheten i badet mens du dusjer eller selv slippe den i et grunt basseng med ferskvann kan produsere bare flyktig feil, utsette det til vann for en lengre periode og - i tilfelle av maskin - vaskemiddel, øker sjansene for skaden blir kritisk.

Strømproblem

Hvis du får en iPod med skjerm våt, slå du den av så raskt som mulig etter flytende eksponering å minimere skaden gjort av en elektrisk ladning strømmer gjennom en våt enhet. Slå på iPod Shuffle på/av-bryteren til "Off" etter noen vann eksponering for å stoppe strømmen av elektrisitet gjennom innretningen.

Tørke ut iPod Shuffle

Selv om iPod Shuffle går gjennom en tumble-drying syklus, finnes fortsatt fuktighet i enheten. En måte å fjerne vann fra en iPod Shuffle er å plassere enheten i en lufttett plast pose fylt med hvit ris i minst 24 timer. Etterpå, koble enheten til en strømkilde, og forsøk å bruke den. Hvis du ikke hører noe å spille når du trykker på "Play"-knappen, fjerner du enheten fra strømkilden for å begrense ytterligere skade forårsaket av elektrisk strøm.

Garanti og reparasjonsalternativer

Siden iPod begrensede garantien ikke dekker væskeskade, du må betale for noen reparasjon eller utskifting nødvendig for en iPod Shuffle du tilfeldigvis Maskinvask og tørr. Ønsker du lavere reparasjonskostnader, konsultere en tredjepart enn Apple, men forstår at en uavhengig repairperson arbeid ikke er garantert er Apples arbeid.


© 2020 pcdriverupdate.com | Kontakt oss: webmaster# pcdriverupdate.com